До Бобруська, Жуті!

Він був натовпом і шумом в Бобруську.
Міжміські автобуси приїхали до автовокзалу щоразу, а потім, з яких з'явилися нові партії Животни. З абсолютно втраченим виразом на їх вовні, пері або ваги вони виглядали навколо, намагаючись дізнатися, що було привезено їх тут - випадкове бажання або хтось злий цілеспрямованих?

Тим не менш, Пінапплес, який переповнений на перехрестях і родів, які бандрували по проспектах, не дивували всіх. Він був дуже незручним. Не обов'язково заблокувати навігацію на Березині - локони водоплаву Животни повністю віддавалися річці. Оздоблення картини, величезні капи гною лежали всюди, які занурилися на місцеве житлово-комунальне обслуговування в розпад - так як Жівотний був дуже шкода, але вони не зупинилися.
У місті Зал, міський голова занурився з кимось над телефоном:
- Я не можу сказати! Про нас Не запитайте! Я не доглядав, навіть з місяця! Якщо ви божевільні в Южно-Сахалінську, то нам не потрібно нав'язати своє життя! Що ви отримали? Камчатка краби? Ви відправляєте більше жаба... Ні, і не запитайте!
Журналісти були нервовими в коридорі. Співвідношення кур’єра Бобруської легально скаржаться на колегу з телебачення.
- Ви знаєте, ці роги так нерозчинні. Я прийшов додому вчора, і був цілий пучок. Слон, два крокодили. Вони приймають ванну. На кухні хтось напої, його дружину рубають.
Телевізор тільки зважений, нервово перекручує мікрофон своїми руками.
І найголовніше журналіст продовжується. Наприклад, скажемо до такого крокодила: перейдіть, скажте, п'яте yada! Ось як він йде і напої. Що таке використання? На наступний день три інші крокоди будуть боротися за це місце, або ведмедя. Аптеки вже працюють цілодобово, а й досі не достатньо для всіх.
З офісу мера мусить сердитися як пекло, Директор Бобруісктеплести. Він подрібнив секретарну муфту на підлогу куртки і проливається на вершині його горла:
- Ви все! Чи є у мене концентраційний табір? Трохи - "п'яна піч", "пшениця"! Усе місто вже п'ять історії! Всі права, якщо є суд, що про корови? Ось ви, він стрибнув вгору на телелюді і почав гасити його ліктя, коли ви коли-небудь shoved a cow в печі? Або кінь?
Поведінка кореспондента безглузно загорнула голову, витягнувши його ліктя з його жалих пальців.
- Ось! - Режисер обстрілився тріумфально. - Тексти пісень, а це означає: І вони хочуть мене, щоб кинути! У мене є всі шлаки, які працюють з підвищеним навантаженням!
до Що робити, якщо я все право? - Один з журналістів говорить про те, що ти можеш. На цьому етапі з офісу звернулися начальник відділу охорони здоров’я. Коли він почув останнього вироку, він припинив.
«Яду», - сказав він з гіркими контемптами, погойдуючи голову, «Яду... ви всі літрові, я бачу». Що про загоєння корпсів? І городяни? Як пити yada? Звісно, Могилівська область тут, але люди хочуть жити. Тим не менш, тут відродився головний міський лікар, є одна ідея.
Журналісти чекали важко.
- Газенваген! - Нарешті, побачивши всіх, головний лікар сказав гордо. Працівники ЗМІ зробили досить шум. У радості, хтось навіть кинув сліпий моль, немає ідеї, де він прийшов з прихожого залу. У повітряній кулі торкнувся, збитий в стіну, програш круглі склянки і швидко зникне навколо кута.
- Я сказав, що ти був час. У Газенваген Животний! – кореспондент «Кур'єра» подав другу на плечі. - А потім збираємо - і згортайте печі!

... Тисячі людей переїхала по головній вулиці Бобруська.
«Бобриськ – це закрите місто!» та «Животні, йдуть додому!» Відразу в натовпі були старі Животні, корінні Бобруйські, з розсмоктуванням новоприбули. «Всі кути рівні, але Бобруси однакові. й

На демонстрації, з усіма зовнішнім виглядом, намагаючись показати, що вони були зовсім випадково, якби обійтися. Погано.
У небі пасажир лайнер прийшов на посадку. Його крила згиналися під вагою штанів. Але ебать словник так трахнув вгору, я не можу навіть подумати про що-небудь ще. Або ж я не думаю, що про нього більше, я просто сидю в косому настрої.