Ви не можете відлякати Odessa, як це.

р.
Складання 21 грудня. Це, день, оголошений деякими, але досить численними громадянами та організаціями, на які всі прийдуть капець. І пропонуються варіанти атаки по-різному. Комікси. Потоки. Затоплення як наслідок зіткнення. Передача через певну нульову смугу, чи є наша галактика або Всесвіт. Є деякі плутанині в свідченнях і рекомендаціях. З одного боку, рекомендується запастися на дровах і їжі, виходять за місто, так як всі види енергії (!) якось заблоковані. А в той же час, все це апокаліптичне буде якось супроводжуватися ліхтарями. Я не розумію. У фізики я фактично мав три. Але! Якщо всі види енергії нуліфіковані, які проблеми роблять монахи? І чому я повинен, згасити мене, дамська? Це той самий джерело енергії, як я розумію його. Але ще більш важливий момент. І внутрішньоклітинна енергія? Якщо всі види енергії перестануть існувати, чому я повинен, хто вже відкидав гойдалки, мати поставку дрова і їжі? Це божевільний.
Ані, українські етнографи намагаються консолідувати їх авторітативно, що за словами слов’янських Ведасів, ера Вовка тільки прийшла. І вже, сталося 21 вересня, тому ми збираємося в золотому віці, розслаблені, м’ясні, не хвилюватися, радіти.
А далі одесса. Ну, це особливий народ. Недорогий понт кінця світу не страшний – і не так чутно. Так вони пропонують влаштувати веселий флеш-мобло з цієї нагоди 21 грудня. У опері збираються люди герцога з відповідними ознаками та під «Реквієм» Природно, всілякі красунства забезпечені цією дією - вогнепальні гасіння вогню та інші речі.
належна екскурсія. Це гідна відповідь. Приїжджайте, одесу!