Досвід життя

Ще одна. Клієнт викликає скаргу:
- У мене є дівчина.
- Добре для вас.
до Це не точка. На місяць тому я купив ребра для моєї дочки.
- Джойфу.
до А матрац бренду «Муси-Пуси» ... (ім'я адаптована для читачів)
Початок інтригуючого. Я почав збуджуватися.
Ну і вона продовжує, "Це, в районі п'ятої точки дівчини, матрац не вдалося. Ми навіть спробували перетворювати матрац, але все ще буває в цьому районі.
Я повертаю на мій мозок: Я собі спати на матраці того ж бренду, і протягом шести місяців, крім того, немає однієї проблеми. Під час цих шести місяців матрац був протестований на міцність і довговічність, як автомобіль, який відбувся з Владивосток до Калінграда.
Крім того, регенерація безкоштовної програми для стрибків на трамвайному майданчику свого роду зменшено життя матраца принаймні третиною. Але для чогось не вдається.
до Вибачте мене, що розмір матраца?
- Дощ на два метри.
Я дрібний. Дитина настільки велика, що вона тільки підходить на клумбі і навпіл. Зазвичай діти купують матраци розміром 0,9 до 2 метрів.
- Як велика дитина?
-50 кг
- Як старий ваш дівчина? -Залишити...
Огой. З.
Я не можу говорити далі. На 160 км у мене була вісімнадцятирічна дівчина блимає через мій розум, ліжко розмір нормального дорослого, або навіть два, відступили під п'ятою точкою ... і що 18-річна дівчина в цьому ліжку може зробити, і картина повністю чітка. А потім без коментаря :

На початку минулого року або року до останнього часу я побував на локальній фірмі, яка продає 1С: Облік декількох разів на бізнес. Щоразу я бачив дивний малюнок.
Керівник компанії – це людина, що робить щось в будь-який час: розмовляючи з клієнтами, відповідаючи дзвінки, в цілому, працює... Всі три співробітники — юнаки у своїх 20-х роках весь час подрібнюється в карки, забіги і т.д.
Оскільки картина не змінюється з кожним візитом, я став цікавим і запитав своїх босів, чому процес праці настільки цікавий. А потім я дав відповідь, що хтось тепер може використовуватися:

«Такі не просто грають з іграшками, вони тестують оперативну пам'ять! Ви знаєте, скільки пам'яті я повинен замінити! ?

Ось як ви повинні завантажити бос! :