755
Годинники
Рік і половина тому я зустрів свого колишнього однокласника Антона. Як очікується, ми вирішили посидіти на пиво і поговорити про життя. Антон, як мені, досягнув багато. Я також купила автомобіль. Як мені, я збираюся купити квартиру. Тексти пісень, а це означає: Але що-небудь ще застрягти мене. Я був дуже дивним, щоб побачити цей новий Patek Philippe на руці Антона. годинник мій слабкий. Як і більшість чоловіків. Увечері я шукав на своєму прекрасному Патеку і мій шаббі Swatch, мій подарунок на день народження. Якби читати мої думки, Антон запитав, якщо я хотів його дивитися. Звичайно, як ви не любите такого годинника? Тоді він сказав мені про перших класових примірниках швейцарських годинників, які відрізняються від оригінальних тільки кількома нулями за ціною.
За рік тепер цей Патек Філіпп послужила мене, і тепер я думаю про другий, поки я вирішив, що взяти цю роль або це Омега.
Я дав брата Довгенів.
З тих пір я мав багато задоволення з годинником. Я дуже довго, але я можу сказати тільки одне: ефект дивний.
І тепер я майже кожен день їду на сайт магазину Superwatch і слідувати всім новим продуктам.