Одесса пірати є найбільш піратськими в світі

Присвячується всім тим...
(І про це «усеон» у газеті «ДуОК» написав, що продає наркотики через мережу Кіосків.)

Попередня (Історія):
З раннього віку я слухаю думку когось з коротким описом сюжету, перш ніж дивитися фільм, і кожен прагне зробити це: "О, йти! Кінотеатр «Бомба»
Дуже довго! В результаті я піду «заряджений», чекаю на «Бомб», і виходить, щоб бути мезами, і так практично завжди. Ось чому я ніколи не, за будь-яких обставин, дайте будь-кому найменшу можливість розповісти мені про те, що фільм про це! Є ще одна причина: Пірати! Більше відео піратів!
Якщо ви пам'ятаєте, кудись в середині 90-х років, вони вже так зв'язалися, щоб написати анотація для фільму, вони не турбували його, але просто покласти касет на перемотування і так це, в цілому, зловити, буквально на сенсі літа, написав анотація.

Ампула (Пірати):
Учора я зняв стрічку, вирішив дивитися кращий фільм дій в будь-який час (характеристика одного з моїх друзів) - "Сакхар" (нині сенс мого не хочу слухати інші думки людей зрозуміло). Я бачив його, загинув час. Після перегляду, від старої пам'яті (див. над піратами), як завжди, я почав читати анотація. Я був втілений, я навіть думав, що у мене була неправильна стрічка.
Я дивлюся на кришку, але ні - проти задньої частини височиного сонця у вигляді золотого долара конфедератів, африканського пагорбива, на якому стоять горді тауреги, у розумінні племени, не джипами, є посміхання хлопців у кількості 2 штук (основний характер і його друг) і хлопець - Пенелопа Крус. Я повертаю і починаю читати цю неперекладну словоплей, використовуючи локальну ідіоматичну фразологію. Так буквально:

«1996, Єгипет. Пригодник і фахівець Національного підводного агентства, який подорожує на Нілі, перешкоджає вбивству милого експерта ООН, медика професії.
Міжнародне воєводство намагається знайти причину таємничої епідемії, яка викликає тисячі Північноафриканських країн, щоб стати носовим, канібалізувати і штампувати.
У розповіді беруть участь один мільярдер, який передається кривавим Західноафриканським тираном.
Розвиток сюжету веде Дірку на занедне золото шахти в Сахари, де раби працюють на виснаження, а раптом розкриваються дві великі історичні таємниці: прагнення вбити Абрахем Лінкольн і зникнення відомого пілота 30-х років ХХ століття.

Я все ж не збираю його, були авторами кам'яного, щоб писати це, без сумніву, шедевра або просто викрадення, як ніхто не читає його будь-яким чином?

Так само, якщо я інформувати деталі виробника: ТОВ «Союзвідео», М. Одеса, Пер. Вознесенський, 12

Автор Ковтунов