Історія про день пара років тому. Я все ще їзда по старому Гольфу, але я вже купила трохи менш старе коло (що давав пристрасть для Mitsubishi). А з дружини не примушено, гольф повинен бути продано. На цьому диві природи, який вдалося відварити навіть на мінус п'ять градусів і прикрашати на заводі, щоб розбризти всю олію без залишку на асфальті, ще й покупець. Покупець був тим самим торговцем, який проданий мені! Один лов, покупець знаходиться в Velikie Luki. (470 км від Москва).
Але, для реального Балтійського Джигіту, особливо які мають однакові друзі, які готові їздити двома загартованими транспортними засобами в лютому під легким розмиттям, щоб їздити в декількох регіонах Росії, 1000 верст не є гаком!
Слід зазначити, що драйвери обох з нас і Сергія (мі супутник за цей захід) в той час як і раніше були
Так план: Ми повинні залишити (Я на Колті, Сергій на Гольфі) на 5 ранку в напрямку Веліке Лукі, щоб в суботу ми встигли випустити документи на них 12 на місці. У неділю ввечері в готелі є ванна і зручне свято.
Варто зазначити, що Гольф чітко мав щось своє, яке б назвати свідомістю. І, очевидно, після видалення чисел і отримання транзитів, ця свідомість почала «замовити сумніви». Для стартерів це просто кип'ятить знову при нульовій температурі. Я забрав справу в незліченному шляху, захистив, закінчився пальцем і т.д. На наступний день, при натисканні люльки, почався легкий удар. Зеро увагу на моїй частині. У четвер, люди з найближчих автомобілів почали переходити, і я зрозумів, що Гольф потрібен трохи людської уваги, щось відрізняється від мене в розумінні автомобілів. В особі головного механіка нашої організації. Вирок не паровий, просто іржі в кабелі зчеплення диска. Залийте масло або протріть/мийте. Я Бальт! Я хочу бути ретельно! Природно, ці слова в моїй майже підлітковій свідомості протягом декількох годин перетворилися в ідею переходу в двигун миття. Це, як це буде виглядати більш гідним. Це зроблено, це зроблено. У п'ятницю вночі (актуально менше 10 годин до очікуваного старту) Я поїхав цей залізний кінь в раковину. На мій кредит я зробив мишмейстер насправді снижку на крові, що нічого не сталося з двигуном після процедури очищення і я можу отримати до мого призначення. Двигун змивається, з невеликим побоюванням перетворюється на запалювання ... — почався. Це чудово. Я їду до гаража і збережу ранок часу я їду в супермаркет, щоб купити воду і чіпси для поїздки. Коли я пішов з супермаркету, я потрапив в машину. Поверніть його, не запустіть. Шит ... Що це таке? Що про??? Я закликав Сергія. (Твхалф його голови краще, ніж один, і він був найближчим часом) Відкрийте капюшон. Ми приїжджаємо до висновку, що щось занурюється через миття і необхідно знайти щось терміново до того, як він замерзає (на вулиці нуль). До того, як ми їдемо в супермаркет і забираємо. Відокремити все, що ми можемо, оцінити і підключитися назад. Результат нульовий. У процесі, я придумаю ще одну дивовижну ідею - поставити тривогу в режимі сервісу так, щоб Бог не жив. Це зроблено, це зроблено. За останні секунди сигналізація починається кричить. Я знову їздив на машині. І сережка просто зігнута над двигуном, що ще дивиться тут... Ти знаєш, правда? Звук цього дива німецької автомобільної промисловості завжди зробив все навколо. Але це з капюшоном закритий. Що робити? Що про вухо на джерело звуку? В цілому Сергій відкинув від автомобіля, якби вибухова хвиля. Я стрибав з машини. Не реагує на пресування або гасіння на землі. Автомобіль кричущий, як це зрізається. Люди, що надходять і з магазину трохи дивуються. Що робити? Дякую Я з'ясував до клапання капюшона. Не менше шуму. Через хвилину Сергій прийшов до себе. Через хвилину він почав говорити. Ми домовилися, що необхідно швидко відкрити капюшон, з'їсти дріт, що веде до динаміка, а потім подумати в тиші. І це зробив! Сергій tore цей дріт своїми руками (я тоді спробувала зробити це самому в спокійній атмосфері). Він не отримував сором'язливого, він був сердитися. Думка. Я думаю, коли я поставив машину в режимі обслуговування, я перевернув на режим Anti Hijack. Що таке, дезодорація і необґрунтування блоку до повного розряду акумулятора. Що робити? Не пам'ятаю собаки. Але є дива 20 століття – мобільний телефон. Зателефонуйте послугу, де була встановлена сигналізація. І після двох хвилин зловмисне програмне забезпечення вниз, аварійне аварійне вимкнення. Ми поїхали на півгодини і дізналися, що збирався. Звісно не в пампу. Провідний термінал від котушки до свічок вийшов. Але! Дуже дякую! Акумулятор повністю зливається. Стартер не може почати машину ... Вони кинулися на сірегіну восьмого, кинули дроти, почалися. Сергій з втомленим поглядом проходив мене до магазину за пару бджіл, сказав мені: «Дуже, ви отримаєте чотири, переконайтеся, що це не початок і називати мене так, щоб я не підійшов» і пішов до місця.
Ранок. 5:00 Тепловий годинник, 2 хвилини, щоб чистити зуби миттям і заправкою. Похід до гаража. Включіть... Я зателефоную Сергію, Я розповім, що він не зробив його. Він одягає, але отримує вгору. Я збираю Гольф до входу. Я збираюся після Кола. Складання на Col ... OPA. Колесо рульове. Що це таке? Нігті. Ліворучне колесо. Що робити, є два з нас, тому ми не змінюємо колесо для швидкого або двох. Запасний з багажника, автомобіль піднімається з джек ... Ключ не підходить. У літній час ми будемо спати на все і повернутися до ліжка. Але це холодно. Гольф з Сергієм на свій гараж для набору інструментів. В гаражі немає комплекту. Так, вчора був правий, і сьогодні – добре, не всі. Проксимус В Сакурово. Не далеко. Цілодобовий магазин запасних частин, ебать його ... П'ятниця в суботу і взимку. Але чому всі відділи, що закриваються від Кокса і Меальського Кіоска? Звідси, звідти до Сакурово, є мій офіс. механіка цілодобово. Вони приймали ключ і перенесли колесо. (Імпортантно, ніхто не думав, що не залишилося.) З затримкою 40 хвилин залишити дорогу. Хоча я сердився на все, настрій, як правило, позитивно. У луках ми все одно будемо в часі, я продам гольф, погода нічого краще. На дорогах не стоїть душа, зимова краса Ризького шосе. Це була велика робота. Після Волоколамська ще один дзвіночок. З дорожніми стрілками зняти. Не вдається, пляма на лобі. Це жах, але що робити ... Попередження. Тверська область. Ми вирішили піти на дим і розтягнути ноги. Смоктати. Отримайте в машині, помітивши не радіо. І нам необхідно відзначити, що на шосе, коли ми їздимо кілька автомобілів, ми завжди беремо радіо. Дуже зручно при перевезенні каравану. Де вона? У колі! Він, ймовірно, випав, коли я пішов. Дякую за хорошість не одне полоне в 5-7 хвилин. Давайте перейдемо. Ще один живіт. З коліс хутричної подорожі на зустріч, Каменюк летить і летить безпосередньо в вітрове скло. Я пам'ятаю. Такий довгий рейс здавалося б... Він йде прямо в куточок. Добре, що основна енергія удару була прийнята стійкою. Але ще є тріщина в склі. Після цього ходив і заміна скла і стійка для випрямлення, в той момент не зупинився. 70 км до Великий Лук. Понад три вантажних автомобілів. Ідеально обходжений, але при поверненні до його провулку подряпини лежачи лежачи між походами. Слід зазначити, що ми вже їдемо за снігом, але снігохід був незайманим. Автомобіль веде, я не встигав його вирівняти, я гакнув конкретний снігохід з краю дороги ... Він закінчив трек.
Сухий відпочинок поїздки: Продається Гольф (проданий) На колі: відступ на задніх лівих крилах, розбитих бамперах, заміна скла, випрямлення стійки.
І звичайно, було весело сидіти в Гольфі, поки ми кинулися до найближчих шинофурнітури, так як не було запасних запасів, і одна з камер постраждала при польоті доріжки. Він ще запам'ятовує цю картину: Десертний сніговий пейзаж, він самостійний в машині на трьох колесах і джек, який гойдалки з кожним проходженням хутряні. Magnetola catches only one Local radio, і на ньому віщає радість шоу “Woe з Wit”.