Детальніше про нервову роботу в технічному забезпеченні :

Я муфта. Ні ніжний читання.
Чи можу я розповісти вам? Я просто менеджер паперу. По суті, відповідав технічний, часто приступив, питання наших шановних кліентів. Офіс - комп'ютер-інтернет. клени, відповідно, ненадійні, занадто.
Ті, хто відомий тим же, будуть розуміти, що в деяких році день або година роботи надходить критичний момент, коли прихильність користувачів досягає свого клімаксу і викликає закипання мозку «підтримка» і ігристість всіх нервових закінчень.
Скоро, просто такий день. просто такий момент. Вкрай помітно спілкувалися з іншим рамом і практично зламали трубу, коли намагайтеся поцілити її на машині і закінчити розмову.
Всі, я думаю, повинні піти, щоб їсти і їсти шоколадний бар, або наступний буде так грубо, що вони будуть вогонь ... просто відірвати бат, як телефонні дзвінки:
- І що робити, якщо ви холера! - Я думаю, і в телефоні - Привіт, компанія, слухайте, що я можу? Ви знаєте, на сайті, в розділі...
О, не у вас є? - Ну, набрати в браузері zzz------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Що таке браузер? . . . . є великий синий лист на робочому столі.
О, червоний? ... добре, ввімкніть всі вікна і подивіться. Так, немає, NK комп'ютер? в верхньому правому куті квадрата з смугою горизонтального ...

FUCK !!! - Я думав, що це - він вийшов - висловив все на телефоні ... АЛЕ. Я люблю наш PBX! Тоді ви побачите, чому, так, це:
- Зареєструватися
Що ви говорите? Ви почуєте дуже погано?
- Я говорю, що ви носила, людина.
Ось щось неправильно з телефоном, будь ласка, скажи його знову.
- Ви просто трахнув вгору, дупа.
- Що? - Повернутися до телефону і я повернусь назад.
Я говорю, ви fuckin' asshole, що якщо ви цегла і комп'ютер вперше в вашому житті, який вид мараку, щоб купити, що вам не потрібно fucking? Я просто ебать з вами, щоб пояснити основні речі. Ми маємо на нашому сайті, це говорить, що ебать технічна підтримка не дає ... консультація не дає ебать про заставку, яку ви придбали в пельмені. І каже, що всі сумніви в листі sam_durak@i_kozel.com. Чи?

Ну, я відпустив пару. Я сидів. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ми повинні надіслати резюме, тому що вони вогонь нас, як пити ...

А потім голос кента чути в трубі:
- Дівчина, пробачте мене, за Божу раду, і так поганий почути - будь ласка, повторіть адресу знову ...
Продемонстрував перерву зв'язку ... сміється ... нервовий сміх.

Український