Вибрані

Дами і ніжниками, хороший день.
Я отримав можливість залишити це місце позаду.
Якщо ви не помітили, я поспішаю вам страшний секрет: У моря за останні 12 днів. Вперше в 5 років. Сайт було оновлено не за мною, але адміністраторами Webpark.ru. Для чого вони мають особливу подяку і повагу. Здавалося б, зробити гарну роботу. Дякую за величезну кількість пошти, яку ви відправили і відправили. На жаль, не було суглобів. Більшість ваших фотографій, відправлених на Faces Fishkin, були видалені. Звертайтесь! Все буде додано.
Не пропустіть екскурсію на сайт Chishki.no. Сайт був відкритий в травні 2004 року. Ми намагалися зробити якісний розважальний проект. Смішні, цікаві, свіжі. Я думаю, що з Вашою допомогою ми досягали успіху. Більше сотні тисяч відвідувачів не можна помилитися.
Багато вебмайстрів західних сайтів запитують мене, де є стільки нових фото на Fischka. І я кажу, "Відвідувачі посилаються." Звісно, всі дивуються і ревнощі. Дякую! Надішліть все цікаве, що у вас є. Ви, ймовірно, не встигли зрозуміти, скільки фотографій і відео, які зараз популярні онлайн, спочатку з'явилися на сайті Chishka.net. Ми намагаємося дати стільки, скільки ми беремо. Звичайно, за допомогою вашої допомоги.
Я хотів би писати більше, але я залишаю його ще раз.
Насолоджуйтесь час на сайті ;)e_apraksina е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна Е_прексина е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна е_апрасіна e_apraksina e_apraksina e_