Хлопці вирішили зробити щось. Ми сиділи, думали, копчені і вирішили взяти щось інше, ніж сигарети. А той же вечір, один з хлопців довелося подарувати квіти дівчатам, що йому сподобалося. Ми пішли і купили квіти і «магнітний кріп». Після того, як мислити, вони вирішили, що вони повинні курити спочатку, а потім піти, щоб дати квіти... або якось не на всіх веселощіх! На цій думці вони безпечні і клинові. Припинений в машині в дворі, копчений, а потім, з ніде, є обсесія, яку ви не можете стояти довгий час в одному місці (копи можуть спалювати) і потрібно піти в інше місце ... так вони роблять. Приїжджайте в інший дворик і дим! Всі Готовий піти дати квіти ... І так вони плащі! Займав лише 700 метрів до будинку дівчини. Дорога була дуже веселою і дуже веселою! Питання, які дарують вам квіти? ! ? Хлопці, які полюбляли дівчину, відмовилися піти поодинці, причина не може бути чітко пояснена, додавши, що він зробив величезну помилку, що він не давав квіти раніше, що він повинен піти “навколо”, що він дуже шкодує! Що робити? Квіти є патологічними - букет з троянд ... Тоді один з дітей вирішує, що він повинен допомогти, що він не повинен залишити його в неприємності! 2-й пішов, 2-й лівий в машині. Ті, хто залишив в машині – сіли, копчені, сміхалися на чоловіка ... повітали повітря в машині, а йдол був страшним! Одне з інших людей дивилося, що він зробив у своїх мурах, коли він сміхався! В цілому час був повільним і веселим. Хлопці, які здавали квіти на довгий час, не змогли вирішити, хто дасть їм! А потім прийшов Римо себе. Каблучки дверні, людина відкриває... Римо: Доставка квітів ... Хто? Візьміть квіти! людина: Хто? Зареєструватися! Людина: Sveta-ah, приїжджайте сюди! (Silence ... приходить Light, другий в цей час вийшов вниз підлогу нижче і починає «відкрити») Світло: ..?! Римо: Це для вас ... (Що ще сказати? і хлопець робить правильне рішення.) ROMEO: Вибачте, я кур'єр ... Я хочу запустити, я отримав час, я поспішаю, є багато більше замовлень ...
Ми трохи сміхалися, а потім, нарешті, відчувають голод і спрагу. Перейти до магазину. Вони приходять ... в першу чергу, всі в різних напрямках, очі відбігаються від великої кількості добрих на противагу ... потім в пальці і обговорювати, які будуть купувати, і супроводжується всім цим сміхом і страшним приступним людиною. Ви не знаєте, куди піти! Зайдіть в чекаут і скажте, що ви хочете – місія неможливе! Торгівля, переміщення в будинок. Romeo дає і йде додому. Решта хлопців вирішують, що вони не залишають так легко! "Купити вгору". Ви можете побачити два люди танці і танцювати до "Florida Inc - Я Need Your Lovin [Bootleg mix]" і "Electra - Скільки Фолс" (Я не можу сказати вам, ви повинні бачити його!) Треті стенди і зірки тьмяно на інших - він не з ними, він далеко від реальності, життя на колективі, графіки і музики - все окремо! Я маю на увазі, це не сором'язливі хлопці! Одні чоловічі ніжки не здаються, інші плюшеві куртки... і всі ці речі (як один з хлопців сказав). Головне не забувати про дихання! Час переходить, це час, щоб піти додому!