Дуже жорсткий читання... Я не рекомендую вражати.

УВАГА! Ця публікація не рекомендована для вражаючих людей.
Я зателефоную йому вбити настрій. Оскільки більшість людей після перегляду починають думати про досить неприємні речі.
Багато людей не відходять від того, що вони читають протягом дня.
Але тема все ще дуже сильно. І я хочу писати про це.
Тема: Життя і смерть людини...

Зростаючим популярністю онлайн-видань ми все частіше поїдемо по всій Україні, адже щоденники померлих людей.

Перший раз я бачив щоденник мертвої людини.
Це був щоденник молодого чоловіка, який останній запис був:

Зареєструватися Проживання вдома. Завтра, мої друзі і я подряжу Волгу. КИФ!!! У цьому таборі є вербники, кошториси та їжачки! 100% до
Я не високий. Не думайте, що вони дійсно були.
Ми підемо до них, і ми підемо до кішки. P.S. Це те, що ми намагаємось зловити. Я просто запах мій fucking ass з там. Так goodbye щоденник, піти ебать самі, ебать ви hee-hee-hee-hee-hee.
Захопити його га га га га га га ...
Довгий час, поки я скажу вам.

Він не повернувся з цієї поїздки. Ім'я * Ось цей щоденник www.liveinternet.ru/showjournal.php?journalid=63061

Решта не шахта:

Хтось збитий в автомобільній аварії, хтось загинув хворобою, одна дівчина була ріпакована і загинула. Ангели і коти на підводному ... Останні повідомлення - хтось скажений; хтось послухав картину тропічного острова і написав, що він хоче бути там; хтось був щасливий, що він, нарешті, бачить завтра кохану людину; спільне щастя, яке прийшов до життя практично... У недавніх повідомленнях, друзі, щоб їх викликати, виходите до ISA, підберіть телефон, який вони не можуть знайти їх. І вони вже мертві. Всі вони прокоментували в прямому ефірі. Неймовірно, що коментарі прийдуть до наступного світла. кладовище майбутнього сильніше декількох ліній на могильнику. Гігабайти життя пішли. Щодня ці облікові записи будуть видалені, і до того, як вони померли, деякі з них все ще тут. І що частина в руках і перед очима. Ось свої останні повідомлення:

www.livejournal.com/users/bobby_bu/37093.html - У двох постах до, він писав про життя: О, люди, якщо ви знали, що у вас є дорогоцінні камені. . . ?
www.livejournal.com/users/6696/28374.html#comments - Ангел на аватарі.
www.livejournal.com/users/_dixi_/136944.html - в userfo він говорить "Live". Лекумія ... Вона знає, що вона збирається вмирати, але подивіться, що вона піклується про!
Веб-сайт: www.livejournal.com У попередньому пості silly тест – «безкоштовність вибору» перемогла «відновлення». Випробувано.
www.livejournal.com/users/spoilt/256906.html - Скільки коментарів! Про нас
www.livejournal.com/users/tinve/28156.html - З її віршів інформація: "Борди мертві." Моя душа мертва. Я не дивлюсь на небі. . . ?
Веб-сайт: www.livejournal.com/users/freakinbro/10511.html Після цього ви не знаєте, що вірити. Це просто таємниця!
www.livejournal.com/users/creature999/7663.html - Її ієрархів відрізнявся – тільки один спосіб.
www.livejournal.com/users/ajeno/ Вони не пускають його, вони просять його...
www.livejournal.com/users/votkin/12078.html - Трохи нижче його повідомлення про Pythagoras - тепер він мудрий і можливо, вони зустрічають.
www.livejournal.com/users/killtoumka/19405.html - звертайте увагу на її девіз у користувацькому
www.livejournal.com/users/uree/42445.html - "Магія голосу стає видимим" - додав "тільки".
www.livejournal.com/users/mapusy/19378.html - "Життя" в "Інтерестах." Вони думають, що вона була вбита. Кілька повідомлень нижче, що це. Я не впевнений, що я матеріаліст.
Веб-сайт: www.livejournal.com/users/viruzz/117341.html
www.livejournal.com/users/hatedsomeone/87888.html - Вік Христа.
www.livejournal.com/users/shinkovskaya/28820.html - Не її більше, але...
www.livejournal.com/users/zeru/105430.html - Це мені, назавжди, Один без назви, це лінії - останній кінець, щоб знайти відсутній термін служби.
www.livejournal.com/users/bosonogka/20078.html - Вона мала весілля в цей день і коментарі чергуються з словами проща.
www.livejournal.com/users/warrior_liberty/6080.html
www.livejournal.com/users/jet777/5201.html#comments - Від нот на останню сторінку: "Не зло і не добре на землі..." ?
www.livejournal.com/users/sergo_dig/27567.html - Дігер. Він загинув в метро. У "Інтерестах" - "розірвати правила".
www.livejournal.com/users/assur/24684.html - Скумбрія, яка загинув його. Незрівняний корпус ніколи не був повністю знайдений.
www.livejournal.com/users/milkin/45882.html — Від повідомлення місяця до смерті: «У нашому житті душа перемагає над тілом. . . ?
www.livejournal.com/users/bootyavka/114573.html - З останніх постів: "Чому ти за тебе?" - Для себе! - Але ви не знайдете. . . ?
www.livejournal.com/users/stumme/15170.html - У попередньому пості він писав: "Аутумн зовні вікна." Осінь в душовій кабіні. Листя падають (сухи), природа з дерами (сул). Але під ним все молоде, здорове тіло. Він перекриває пружину. В природі, в житті, в тілі. Відновлений час відновлення. . . ?
www.livejournal.com/users/_dis_/173662.html — Я ще не можу... Всі права.
Веб-сайт: www.livejournal.com/users/preteandrei/97557.html
www.livejournal.com/users/kizil/33140.html#comments - з останніх повідомлень: Алас, мрії ще раз не означалися, щоб стати справжньою. Рішення дуже важливого каузу було перенесено на щонайменше місяць і половину, тут буде час, щоб зробити все, заплановане до пенсії.
www.livejournal.com/users/myasom_naryzhy/7217.html – 17 років, самогубство
Веб-сайт: www.livejournal.com/users/stvalent/32447.html Це написано на тиждень до того, як він загинув. Він відчував підхід...
www.diary.ru/~5ne/?comments&postid=5620061 до Вона була рапсована і вбита, і вона хотіла залишити. Шукайте на заголовках - вона мала відчуття!
www.livejournal.com/users/spoilt/256906.html - У "Інтерестах" - життя. Девіз «Let's літати.» 10 сторінок коментарів.
Веб-сайт: www.livejournal.com Ми дізналися про його смерть, коли це повідомлення було написано. Він ніколи не одружився...
www.livejournal.com/users/nellych/5547.html

Автор:

m0ris знайдено в

свінгери

Категории

Смотрите также

Новое и интересное