740
Історія одного пасажира
Ввечері я приїхав до аеропорту Домодєдово. Хороший і коли-небудь побудований аеропорт привітав мене з радісним анонсом, який чек-в для московсько-Красноярського польоту і я можу безпечно і без черги змінити гарний колірний квиток для слабо-блакитної дошки і піти в бізнес-зал, щоб пити пиво. Я повинен сказати, що як простий радянський пасажир, я летю економ-класу. - Добрий вечір! - Я посміхнувся щасливо в гарній дівчини в оформленні замовлення. Я не маю багажу, тому я не кажу вам довго. Ось квиток, паспорт, подаруйте мені місце на 1-му ряду біля вікна. Один або один еф.
Побачити, але я не можу, Ці місця є бронюванням авіакомпанії і можуть бути відкриті тільки представником.
Шановний представник, я навіть відчув свої темні окуляри, якщо ви повинні бути такими, щоб відкрити номер 1а для мене.
- Чому ще? - Я дивився.
- Сісти там! - Я дивився.
до Ці місця для пасажирів з колискою! - запевнити представника.
- Я тут не бачу, і на передній ряд є 9 місць.
- Я нічого не скажу. Зачекайте реєстрацію на кінець.
- Я не хочу чекати.
Молода людина, ви літаєте економ-класу і все одно маєте бажання щось здивувати!
Що він сказав. Я лютий. Насправді, я тільки squeal з двох випадків. Коли я не дозволяв переїхати з бізнес-класу в економіку і назад, і коли я перепробуваний для придбання найдорожчого квитка. - Ох, так! - Я казав, ніж привернути увагу інших - або ви відразу відкриєте це місце для мене, або підірвати свої азони, запускати в офіс і принести мене звідти номерну пластину авіакомпанії "Passenger Revocation List", де я з радістю напишіть, що ви лежак, перегнь і я щастите вас.
"Чи ви, - сказав представник коротко.
А потім я помітив, як цей жир хлопець майстерно виводить значок і приховує його в кишені.
Я кричущий і витягнутий мобільний телефон, або я буду називати безпеку. Ви є непрозорим. OUTSIDE НА РЕЄСТРАЦІЯ!!!
Моя тітка, адміністратор аеропорту, прийшла до кричущих.
"Чому трахнув мене і не хочу вводити себе", - сказав він.
до І чому слід вводити себе до вас, - розтертий жирний чоловік, - Я не збираюся зустрітися з вами.
На шляху, зателефонувавши до центрального представництва КрасаАйра, я кинувся до представництва авіакомпанії в аеропорту 5 поверху.
- Я був ебать відправлений !!! - Я пішов на старше на зміщення, - відразу відгук книгу. Або мені! Про нас
- Ви не отримаєте нічого. Про нас Вони просять шати.
- Дивитися, я не хлопчика. Я...
«Чи ви, - сказав він про те, що торкатися і посміхатися.
На цій точці я просто дістав Центральний офіс Краса.
- Я був відправлений двічі, щоб ебать! - Я живився в гістерики так, щоб мій Тітка на цьому дроті відреагував негайно.
-Захопити тебе...
Після отримання на площині, я оплачував польоти додатково і перейшов на бізнес-клас.
Я запитав скаргу.
до Що ви хочете писати? - Покупець попросив.
до Що кожен на авіалінії ебать надіслано мені.
- Правильно, - присутній рейс був радий і я практично пробив її на обличчі - справа, - вона повторюється, - напишіть і напишу ще одну послугу. Я був відправлений, теж.
Мій друг і я сидів в кріслах, вийшов ручку і почав писати. Історія була захоплюючою.
Я пішов, і вони трахнув мене, потім я пішов там, і вони трахнув мене знову, а потім я назвав, і вони трахнув мене знову.
«І тоді я отримав на площині і полетіла на динаміку, надіслав мене ебать», мій друг продовжував і сміхався, «На наступний день я отримав дзвінок. й
Дімітрі? Так! Дімітрі, ебать ви, Маринка зробив жорстким фусам про винахідливість різних ситуацій, в яких я ще міг бути відправлений ебать.
І через 2 дні заступник Абрамович назвав мене.
Від імені авіакомпанії, він почав, я хотів би...
- Ви хочете ебать мені? - Я запитав.
Наступного дня представник авіакомпанії, які не давали йому ім'я і приховали бейдж, був пожежений.
українська
Побачити, але я не можу, Ці місця є бронюванням авіакомпанії і можуть бути відкриті тільки представником.
Шановний представник, я навіть відчув свої темні окуляри, якщо ви повинні бути такими, щоб відкрити номер 1а для мене.
- Чому ще? - Я дивився.
- Сісти там! - Я дивився.
до Ці місця для пасажирів з колискою! - запевнити представника.
- Я тут не бачу, і на передній ряд є 9 місць.
- Я нічого не скажу. Зачекайте реєстрацію на кінець.
- Я не хочу чекати.
Молода людина, ви літаєте економ-класу і все одно маєте бажання щось здивувати!
Що він сказав. Я лютий. Насправді, я тільки squeal з двох випадків. Коли я не дозволяв переїхати з бізнес-класу в економіку і назад, і коли я перепробуваний для придбання найдорожчого квитка. - Ох, так! - Я казав, ніж привернути увагу інших - або ви відразу відкриєте це місце для мене, або підірвати свої азони, запускати в офіс і принести мене звідти номерну пластину авіакомпанії "Passenger Revocation List", де я з радістю напишіть, що ви лежак, перегнь і я щастите вас.
"Чи ви, - сказав представник коротко.
А потім я помітив, як цей жир хлопець майстерно виводить значок і приховує його в кишені.
Я кричущий і витягнутий мобільний телефон, або я буду називати безпеку. Ви є непрозорим. OUTSIDE НА РЕЄСТРАЦІЯ!!!
Моя тітка, адміністратор аеропорту, прийшла до кричущих.
"Чому трахнув мене і не хочу вводити себе", - сказав він.
до І чому слід вводити себе до вас, - розтертий жирний чоловік, - Я не збираюся зустрітися з вами.
На шляху, зателефонувавши до центрального представництва КрасаАйра, я кинувся до представництва авіакомпанії в аеропорту 5 поверху.
- Я був ебать відправлений !!! - Я пішов на старше на зміщення, - відразу відгук книгу. Або мені! Про нас
- Ви не отримаєте нічого. Про нас Вони просять шати.
- Дивитися, я не хлопчика. Я...
«Чи ви, - сказав він про те, що торкатися і посміхатися.
На цій точці я просто дістав Центральний офіс Краса.
- Я був відправлений двічі, щоб ебать! - Я живився в гістерики так, щоб мій Тітка на цьому дроті відреагував негайно.
-Захопити тебе...
Після отримання на площині, я оплачував польоти додатково і перейшов на бізнес-клас.
Я запитав скаргу.
до Що ви хочете писати? - Покупець попросив.
до Що кожен на авіалінії ебать надіслано мені.
- Правильно, - присутній рейс був радий і я практично пробив її на обличчі - справа, - вона повторюється, - напишіть і напишу ще одну послугу. Я був відправлений, теж.
Мій друг і я сидів в кріслах, вийшов ручку і почав писати. Історія була захоплюючою.
Я пішов, і вони трахнув мене, потім я пішов там, і вони трахнув мене знову, а потім я назвав, і вони трахнув мене знову.
«І тоді я отримав на площині і полетіла на динаміку, надіслав мене ебать», мій друг продовжував і сміхався, «На наступний день я отримав дзвінок. й
Дімітрі? Так! Дімітрі, ебать ви, Маринка зробив жорстким фусам про винахідливість різних ситуацій, в яких я ще міг бути відправлений ебать.
І через 2 дні заступник Абрамович назвав мене.
Від імені авіакомпанії, він почав, я хотів би...
- Ви хочете ебать мені? - Я запитав.
Наступного дня представник авіакомпанії, які не давали йому ім'я і приховали бейдж, був пожежений.
українська