Євромережа - і знову про болю

Р

Ми будемо говорити про добре ... а саме, хороший маркетинговий і рекламний процес компанії «EUROSET» (далі – EU).
Україна, Одеса, грудень місяця.
EU оголошує акцію «Зберігати 20 фото, з постером «Я обирає Euroset!!!» перед магазиними конкурентів і отримати камеру Motorola в подарунок!!!!»
... Як подарунок? Безкоштовно? За двадцять піків? Диван ... Я народився тут... Чи не буде будь-яких кульок... Є буде розлучення...але ебать Мала природа забирає.
до Що робити?
"Чи дійсно отримайте телефон?"
"О, ебать, що fucking matarola У мене є 6230."
- "Привіт, дайте мами, вона не розуміє Motorola, вона має одну вищу освіту ..., я нещодавно дав їй м'ячу нокію від yums ..."
«Дад, він має стару трубку... скоро день народження. й
«Це розлучення... й
...Ви повинні знати все, можливо, ви можете отримати трубу до 20 фото? Я ви... ми можемо зробити 30... але дуже факт «Не ебать себе!» Не сантиметр!!! ?

В цілому я їду до ЄС з ідеєю, що вони знецінять мене.
Щось тіло, вік я не пам'ятаю, говорить: так, все право... і після Нового року ваші матароли !!!
Я зателефоную гарячій лінії "ЄС" дівчата в хорошому голосі (Я мав її напевно, десять тисяч абонентів)
"Так, звичайно, 20 фото і трубка."
до Що таке лов? Чи існують спеціальні умови?
«Не можна зробити плакат на принтері A4, головне, що буде видно на фото»
- "Які магазини?" УМС і CS підходять?
«Ні, вони мобільні оператори, і нам потрібна мережа магазинів з продажу мобільних телефонів. й
«День або вечір? ... є люди в магазині?
«Це ще день або вечір, головне, що буде видно назву магазину конкурентної мережі»
- "Окай, окай".
Добре, це буде пара годин веселощів. Щоб тримати речі тихими, я зателефоную перець.
Так вони кажуть і так, вони видають скутери на м'ячі ... і найголовніше, ви можете весело ... так без втрати його, візьміть "магічний кріп" і виконайте "ЄС в повній !!!" ?
Знаючи місто не було складно (і "Укропчик" було чітко від центру) зробити маршрут для позування на тлі красивих ознак мобільних магазинів. Перша пара піків, вона була свіжою ... добре, фотографії ... добре, на фоні ... і тоді це було весело ... плакати стали життєрадісними і посміченими при пасер-by, продавці в магазинах «компеттивний» реалізували, що вони втратили ... вони більше не будуть купувати телефони ... (вони не вибирали ... і не дайвінг, і забив ... але в ...).

В цілому, відбувся, що, працював, або досить накладений на довгий час ... різні фотографії були всі видимі і написи і назви магазинів і «хedgehogs» з «підшипниками», які проводили плакати, і «буні», які стрибали разом ... в цілому все добре пішли. У двох і півгодинних стравах з McDonald’s видають три страви. А там також вв'язується з плакатом "Я обираємо Шаварму з Самвеля!" (який це не пам'ятаю). До питання менеджера в красиву білу сорочку і блакитну марлю:
Хто ми виконуємо замовлення?
Я отримав точну і чітку відповідь:
- "за наказом самовказу, який дуже радий, що є така приємна установа біля нього, як МДФ, і його клієнти мають кудись піти в туалет." Наш PR-менеджер відразу запропонував зворотний рух для McDonald's, щоб написати плакат “Купили Шаварму – допомогли Хатаб!” і в костюмі з американського прапора, щоб взяти годинник біля “Шурма на САМВЕЛІ” (менеджер білої сорочки і синього шия не підтримали, добре ...). Всім було дуже хороший час.

В цілому ми натискаємо фотографії ... багато, у нас є чотири штуки 120-125. Так як фотографії можуть бути привезені до CD (... диски є патологією, 4 манжети на цих фейках вигорають, краще буде записувати фільм) викладають на папки (і про McDonald's також заливають їх, окрема папка називається «B-line – покриває!», підписала все і наступного дня приймали до ЄС.

«Життєрадісна особа» половина години, яка шукає форму для заповнення, після чого в корпоративному пакеті з логотипом ЄС разом з заповненими формами і з повним запереченням про те, що сталося зникне.

Коли прийшов час для CHE, я забув, що ми були десь...
-" Драст, Швондер Абрам Ізмаїлович?
-" Чому?
«Євросет, ми привітаємо вас, ви берете участь в акції і тут, оцінивши свій безмежний внесок, ми попросимо вас піти в центральний магазин нашого мега-мережевого євросета, і отримаєте премію MEGA!»
- "Ти ж ти?" Чи є Міанія навколо ...?
«Я не знаю будь-якого Моню, я працюю за Euroset, ви берете участь в акції, і ви повинні приїхати з паспортом і забрати MEGA PRIZ, в нашому магазині Euroset, в ТРЦ Athena на Грецькій площі»
-" Краса, розкажіть Монет, щоб стрибати в своїх штанахах і поспішати до митників, щоб витягти вантаж!
Тоді я зрозумів, що: «Це єврейське щастя!» і я буду йти і бути щасливою росіянкою всіх євреїв!!!!
Я входжу в цей чарівний...
- що це?
- над там на лічильник...
Добрий день, Я тут...
Я, ї.
- Ось мій пасо ...
Ні, ні, ні. (Я думаю, що вони знають мене на обличчі, вони, ймовірно, побачили фотографії.)
У мене є паспорт
Від під лічильник:
- так є два з вас ... okay
Довгий час попадання під лічильником і витяжує ... два шкіряні кульки ...
Я не розумію спочатку -- Я думаю, можливо, є деякі скутер аксесуари звідти - або якийсь вид "Ви повинні грати супер гра?" Одна з кульок має супер приз.
Ніщо з роду, тулогиво вирощує фразу "Ми вітаємо вас ... . . і вона відходить ..."
Ну, я розумію все, маркетологи, PR, бренд-менеджери працювали, думав, хвилястий ... і потім покласти два шкіряні кульки ... деякі яйця Європи.
Звичайно, я не шкода: немає дисків, часу, палива.
неприпустимий капюшон на криві (коли він імітував жорсткий сексуальний intercourse) на тлі магазину і плакату «Я обираємо Європу!»
Але покажіть мені, хто прийшов до своїх почуттів в місці обіцяних телефонів, щоб дати два шкіряні яйця? Який Буратіно зробив, що потрапив в голову? Це краще не дати нічого...
Так, і телефони можуть наклеювати на ... на свій розсуд, але я думаю, що фантастика не вистачає ... і вимкнено з банальним "Незайди!"
Я збираю картину яєць Euronet і відправляю їх.

Автор: Рубилник