Вчиться історія, джентльмен.

Р
Є спільна фраза – «Спої заливають дрібними речами». Я не знаю, я не шпигуна себе, і я не намагаюся розрахувати їх, але той факт, що немає деталей в серйозних випадках є обов'язково.
І підробки банкнот ще досить серйозно. У будь-якому випадку, будь-яка держава вкрай незадоволена громадянами, які намагаються розірвати монополію на виробництві банкнот. Чому – Я не знаю, напевно, історично.
Але! Якщо будь-яка людина приймала цей непростий і відповідальний бізнес, то необхідно виконати його максимально вигідно до найменшої деталі. Як зазначено вище, тут немає дрібних речей. Все велике. Я не можу уявити, як це можливо. Він був заарештований і з'явиться в суді в грудні. Що цікаво, якщо не для обличчя Лінкольн, зображений на сотні доларових векселями, касір не помітить трюк. Це, технічно, продуктивність була на хорошому рівні. Тим не менш, відповідача себе, згідно з адвокатом, страждає від пари наркоманій, тому це імпозиція в свідомості, в принципі, не дивно. Так поведінкові, громадяни. І дізнатися історію.
П.С. Я пам'ятаю 20 років тому, що молодий чоловік спробував продати мене шматок паперу з чесними очима, на якому п'ятдесят стояв біля обличчя Джексона. Це як реальна річ. Шукаю, як це було його.