Зв'язування знову.

Шукайте тему з іншої точки зору. Я не погоджуюся з автором, але це було цікаво.

Недавно, я був політично короткозорим і попросив дружини, що на деяких автомобілях означали білу стрічку. Дружина пояснила: Соловйов на «Срібному Дощу» не пропустити автомобілі з ліхтарями, шукати їх анулювання, а вірить, що вона «вільно випустили Щербинський».

Коли я пам'ятав ці автомобілі, тому що перший з них я помітив не через стрічку, але тому що він був сміливо їздити уздовж трамвайних трас. В принципі це буде висновок, так як моральність вже зрозуміло, але я досить знайомий з цим типом і хотів би поділитися своїми спостереженнями.

Я знаю цей борець за справедливість дуже добре. Цей жахливо впевнений в собі 40-річний чоловік на п'ятирічний Volkswagen. Головне, що знає всі відповіді. Він активно переглядає політичні програми на телебаченні, прочитає МК і має власний суд на все. Він знає, чому Ходоровський був заарештований – він точно знає – і чому кущ атакує Іран. Він знає, хто буде наступником і що робити з фондом.

Головною ідеєю цього винищувача є всі кози. Починав бізнес, не вдалося і зараз каже, що через корупцію. Тепер він трохи спокусливий менеджер невеликої фірми, яка продовжує активно піддаватися корупції. По дорозі, тепер він обговорює корупцію в армії - обговорить і відправиться в друг військового комісара, щоб згасити сина з армії на три козари. Син не входив в інститут через власну нестачу освіти, а також говорить всім, що не можна їхати в будь-яку точку без блаку. Він фактично спробував влаштувати в університеті, але «не знайшов закінчення».

На дорозі чоловіка бореться за правосуддя. Як правило, це обдурити білявка дівчина на Mercedes-coupe і встигнути відійти до патрона прибуває. Ви можете вийти на справу з чоловіком, попередньо побачивши, чи скасовуються рукавички під дзеркалом (при цьому він закінчився погано для нього). Він вже захопив їх за лояльність. Неважко сказати, що бордо сам порушує правила і активно пропонує вирішити питання на місці до поліцейського руху. З стрічкою він відчуває сили і хоче чиновників боятися його.

В цілому, тут він – виборець Володимира Соловйова, нерозумно схожий, до речі, до виборника Рогозина. Ви знаєте?

Тепер, серйозно, я хотів би назвати Соловйов ідіот. Він активізує цей шар, замінюючи минулі шляхи дощу в освіті протестантської етики з залежність попиту на інших. Будь-який, хто дійсно звертається увагу на ранкову дросельну відбійку знає, що вони діляться на чотири грубо рівні групи:

1,1 км Московські сержанти на «висотах». Їхні колеги відпускаються.
2. Досвідчені інструктори (вони також борці), які відправляються на зустріч відразу після повідомлення про охорону трафіку і знають, що до наступного 500 метрів можна не порізати. Основним саморегулюванням є забезпечення рівності можливості.
3. У Сервісні транспортні засоби силових споруд.
4. У Автомобілі з федеральними номерами. З них частка левів - це автомобілі звичайних депутатів і членів Ради Федерації, які не мають права на офіційне обслуговування, але мають федеральні номери, які вони можуть повісити на своїх автомобілях. Займіть міф, що всі посадові особи приводять Mercedes.

Це, власне, Соловйов повинен заохочувати людей, щоб почати з себе. Кількість офіційних автомобілів з федеральними номерами в Москві невелика. До речі, поліція трафіку не має права зупинити їх, крім особливих обставин, і вона повинна зафіксувати порушення і перенести її на свій автобаза (доповіді на досвід Голландії або Данії, де міністри і королеви штрафуються за порушення, будь ласка, не радимо через невідповідність країн).

Нарешті, я скажу, що я не погоджуюсь з Заступником прокурора генерала Колеснікова, який розглядає скасування вироку, але також не погоджується з тим, як справи зараз розгорталися. Перший, Об'єднана Росія показала чіткий популізм у спробі підірвати тему, яка є непривабливою стороною, яка вимагає бути консервативною. По-друге, я зверне увагу лише на формальні обставини справи Щербинського – героя «народного» зробило маневр, двері лівого водія, що піддаються важкому Mercedes-Benz. Він не помітив, чи не помітив, Якщо водій губернатора був просто занурився в неї, а не зануренням з зіткнення, кожен в Мерседес врятував, і Щербинський не був живим. Так він повинен молитися за решту душі водія і губернатора в будь-який час, адже вибір хто жити був зроблений на його користь, але не їм.

Але для Соловйова і його шанувальників це занадто важко. Не дозволяти автомобілям пересуватися, щоб висловити цивільний протест.

Звідси.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное