Віталь.

Ви знаєте Xuha, я ще не розумію, чому ви пішов. Чи знаєте ви, як бітч або ви, як трохи? Ваш брат-в-право перетворився як ебать новий колега. Або все вже задавалися, але правда не потрапити в дно, але хлопець не може сперечатися. Коли я була упаковкою, я сміхався до себе. Ще один кліщ на мій ебать список, навіть якщо це найдовший. Але, ви знаєте, Оксан, щось зламане, щось неправильне.
Так, шкода, я п'явся через тиждень. З голосом я не впізнав мій Xyuhu. Колишній життєрадісний рідний голос здався десять років. Ви використовували для роботи, тому що вам сподобалося, але зараз? Я здаю вам кілька разів, я шкодую. Ви дізнаєтесь, що я хочу поговорити. Як ви вже робите, huh? Ви знаєте, Ксюх немає любові, там все ще кудись, в класі дев'ять. Ви виросла жінка, і ви все ще вірите в казки. Пристосування проходить, і весь життя з однією особою не живе. Скільки разів було доведено, і ви стоятимете землю? Як ви поговорите мені з п'ятою? Де Шурік на роботі в суботу? Працівники Все правильно, див. тебе.

Хрущовка на боці Москви, приїжджаємо, Ксюх, однокімнатні. Це вже важко.
Як молодий життя? Всі права? Гарна дівчина. Чому ви втратите стільки ваги? Це не комплімент, шкода. Так, люди змінюються, 3 місяці пройшли. Я вирішив піти в наш улюблений магазин. Дякуемо! Я пам'ятаю, що крем занадто, це було чудово. Я пам'ятаю вам багато, я не знаю, це дивний. Здається, що Оксан в Москві зріс на 70 відсотків. Не сміється, особливо в ліжку. Ваше ім'я прив'язується, гамстер з якоїсь причини також називається Xyukha.
Ви навчилися готувати ще? Немає, хто коли-небудь подається мені краще, ніж мама, звичайно. Що ти зіпсуєш твоя мама? О, я бачу, це нічого особистого, ви знаєте мене, це важко працювати. У мене є новий секретар, також Ксенія. Серйозно.
Як вибрати найдешевший або найсмачніший? Я не знаю, що я не знаю. Чому не запозичувати?

Я, ви були так гордими. Якось після зустрічі я знову п'явся в супермаркеті.

Хай. 4 місяці і ваш номер ще не був видалений. Цікаво. Що ебать ви думаєте? Зміна квартири в центрі барна. Що таке ебатьін' любов ви жилету себе. Я просто ебать реальний. Ти не останню людину маю. Ні, ні, ні, я не зателефоную вам. Я був водіння і вирішив побачити, що ви робили. Чи не ваш Шурік гроші на шторах? Ви можете побачити все з вулиці, подякувати Богу першому поверсі. Нах, Оксан Я не п'яний ...
Про нас

Привіт. Ні, я припинив роботу. Ми хочемо купити Вашу компанію. Серйозно. Я думаю, що це перспектива. Ну і це. Ні, де ми без тебе... Я купив новий автомобіль, після роботи я чекаю, я подарую машину в будинок Кушука.
Так, chryslyr. У мене є проблеми з англійською мовою. Що таке життя? Fuck, Oksan, не ви загиблитеся від скибочок найдешевший в "контакті" вибрати? Що ебать ви думаєте 5 місяців тому?
Що ебать ви носити? Що таке Черкізовський, правда? Захопити тебе. Не застібкайте двері!

Оксан, за останній раз, я шкодую, я не маю на увазі. Оксана. Oksan повернутися назад...
Ні, ви не зробили. Так, серйозно. Захоплення любові. Про нас Немає Ksyuh, до сих пір, я не...

- Гей, Оксан.
- Гей, Сергій.
Я розумію, але чому ти п'яний вночі?

й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное