848
Любовний гончар.
Одна з найпопулярніших тем при зверненні заголівників / заголівників, можливо, любовний заклинання. «Так, що тільки шахта і ні один інший», «так що я не думаю, що шукаю на інших», і в той же духі. Ну, читаю/гера, я думаю.
Так є така річ. І ніколи не рослинного походження, і так само часто буває в таких випадках, цей горщик сидить всередині нас, точніше, ми самі виробляємо його, так як це гормон виробляється гіпоталамусом. І його ім'я окситоцин. Що ще він відповідальний. Наприклад, відносини між матір'ю і дитиною. Що робити з аутизмом. Але! Які вчені досить визначаються, що він відповідає за романтичність сильної статі і впливає на такий прояв траєту, улюбленої жінками, як лояльність. Як ми дізналися? Так, в принципі, як звичайно, про такі речі дізнаються - метод наукового пока. Це експеримент. Про гарбуз, до речі, не за красу стрункого. Приймав абсолютно іншу реакцію на введення цього препарату. І виявилося, що після того, як взяти його, чоловіки в романтичних відносинах відчували себе дуже незручно в компанії красива дівчина-науковиця, яка, відповідно до умов експерименту, інтерв'ю їм. Тексти пісень, а це означає: Краса прийде трохи ближче - і вона стає бідною для них. О, як. Так радіс, жінки і дівчата. Покладіть десятку крапель чаю на позолочену в стеку чаю для профілактики - і сміливо дайте другу піти в холостку. Це погано, але це не буде. До речі, якщо він обманює, то я розумію, що немає провини! Я не маю цього гормону, що я буду робити?
Так, і мені цікаво знати, чому тільки чоловіки в експерименті були протестовані. Чи є жінки, які не схильні йти зліва?