Майже життєво важливі )

Гей, дитина! Де я кладаю мої посилання знову? Добре, ті з чорними діамантами. . ? ? ?

"Хто, як я знаю? Може бути в безпеці?

Запрошували на Різдвяний вечерю в Буковелі. Зібрано двадцять найбагатших людей на планеті щороку - після того, щоб дарувати подарунки на Різдво. На плечі кущ почав розповідати про благодійні програми Фонду. І тоді я перевірила шість нулів.

Вже третій раз вони були в Білому домі, оскільки маловідомий інженер раптом знайшов себе на Клубі Billionaires.

За десять років він перетворився з звичайного бізнесмена в одну з найсвіжіших. Тепер його аналітики прогнозують майже трикратне збільшення цін на нафту і газ, відповідно до його підрахунків, в 3-4 роки він перезавантажить розмір особистого фортуню цієї червоної загарбки, Білл Ворота.

Він завжди захопливих воріт. Я дізнався про своє багатство. Я захопив його і хотів бути багатим.

Під час першої зустрічі на Економічному Форумі в Лондоні кілька років тому Gates подивилися на нього зустрінеться і не збовтував руки. Тоді він часто захопив його, викликаючи його вгору і навіть тіф. Але таємно бояться швидко зростаючого конкурента.

Самі ворота, з якоїсь причини, поважали всім – він був втіленням того, що це, американська мрія.

"Нехай, ніщо, ви червоний бітч, три роки і я відкинути вас на престол!"

Зовні броньованого вікна limousine, величезні пластівці снігу акуратно впав на святково елегантні вулиці Вашингтона. Вони будуть в Білому домі протягом півгодини.

Він запам'ятався раптово, що через кілька місяців тому, він прийшов на замітку від служби розвідки своєї корпорації, де джерело близько до Білла Шотса повідомила йому, що Шини пообіцяли одного мільярда доларів готівкою до кого, хто міг руйнувати адвангардинг барбарян на його підборах, знищити його бізнес.

Він сміхався голосно, і ніхто не торкався йому. Або його бізнес. Він був безглуздим.

Adrenaline раптом вразив в кров потужним струмом.
“Ком на, дитина, дати мені мінет. Просто швидко. ?
"Хай, глухий! Стоп-монінг! Ви були трахаються, змащуючи всі над вашим будинком, ви не чорти сплячі! Захоплення смарт! Злий і отримати ебать з тут! ?

Біля ліжка стояв його в'язаком і боляче змащують його в реберцях з брудною гойдалкою стопи.

Михайло Ходорковський прокид і кричав.

Він пішов на 6 років і 2 місяців.

й