Що потрібно знати іспанською мовою

Привіт знову. Ще одне повідомлення від нашого Південноамериканського кореспондента. До речі, я повністю забули його. Так: Андрій Петріна, 34, чоловік, гетеро, вище, не складався, не судилося, заточений почуття гумору і правосуддя. Чому ви вирішили взяти таку довгу подорож? Я хотів би. Так слово Андрія:
Я дізнався найбільш важливі фрази іспанської мови. Звуки, такі як Donde Esta El Baño?
Щоразу індіанський бабуся приходить до вас з сувенірами і починає пропонувати всілякі вироби з виснажливою лялькою для допомоги, необхідно попросити її в перерваному голосі: Де туалет? Працює плавно.
Ми зараз в Куско, столиця Інкас. Ми з'ясуємо за межі Макху Пікчу і прискорюємо до висоти. Тепер ви займаєте кілька кроків, і це, немає дихання. Учора перехрестили прохід 3700 м автобусом – половина пасажирів у підтвердженні вивезення висоти визволено урочисто.
Тихий океан отримав. Його спина, однак, заморожувати і збити ноги з камінням, намагаючись вийти. Температура води була знайома - ступені 17-19. Сплавники - це мене і серфінгери в мокрих костюмах.

Привіт, Тихий океан. Не пропустіть.