1316
Я не католицька, я не протестантська. Я можу заряджати рахунок.
Побачити полум'я нормально. Способи, в яких люди отримують те, що вони хочуть бути окремою піснею. Не в суді, хто я судити, але все ще, але все ще...
Відомий Піхі Ріот протестував. Форма, метод - в кінці, це їх особистий вибір, але я думаю, що було багато бажання сприяти. Ну, в кінці, що сталося. Хто знає про них до цього заходу? І тепер є мартири, борці (або жилети... борців? страждають, в слово) Я не знаю, що це результат, але це також результат.
Але! Виготовлені ексклюзивні. І вони робили.
Але коли чотири охламони з панк гурту Dick Revolt спробували зробити той же трюк, вони не вдалося. У Івано-Франківській області зуміли перерву на територію церкви св. Миколая в Барвінкове. Вони навіть спробували виступати «Мати Бога, відступати Януковича». Що? Вони були соромно покарані Отцем Василієм, озброєним тільки з обережністю. В цілому, як в жарті, закінчення якого вносить назву.
Який результат? Це повний щит. Оскільки плагіат – плагіат. І для досягнення результату (так само всесвітньої слави) необхідно бути оригінальним. Подаруйте щось. І тоді батько віддав їм. Він хворий.