Кропивницький світ - світ замку

Який час після того, як я приєднався до клану, був видано постанову: «Всі члени громади будуть в Сільмарілі для сходження зеленого замку Дол на 15:00, обов’язковою є виключення.» У процесі підготовки голова видала дрібні щити і косички тим, хто пішов на петлю, і команда буріння воріт – сиджові щити і закріплену підстилку.

Приготовки були переповнені, і ми кинулися до замку, виправили тільки збивання стріл, що летять минулого, але карлика, яка була пізно і зіткнеться позаду, була меншою, він залишився без щита, для якого він був безглуздим пострілом. На підході до замку відокремили війська, одна команда просувається до буріння воріт, другий до петель. Перед тим як намагатися підняти стіну, я покрили себе з щитом, завантаживши хрестобулю, чекав трохи, постріл і стрілка занурився в груди супротивника, виступаючи зза стінки. Зважаючи на те, що я опинився на ньому і виграв, означаючи наші хлопці, звільнені від входу через ворота, і битва між двома капітанами в престолі вже практично виграла, тільки наші залишилися в замку, це перемога!

Хочу відзначити, що є також тренування сигів замків у грі, в яких можуть брати участь індивідуальні новачки, окремо передові гравці і окремо високі рівні. І кожен зможе відчути себе, як глава siege, дізнатися, як це непросто і скільки коштує одна помилка.