Логотип логотипів

Всі серйозні компанії періодично змінюють свій логотип. І знову.
Виготовлені головоломки його створення як такі. Це право. Яка компанія без логотипу. Всі права, гоління. Як звичайно, є конкурс серед дизайнерів. Всі права.
Белавиа, авіакомпанія наших білоруських сусідів вирішила не перейменувати колесо і оголосив відповідну акцію. І дали свіжі та нестандартні рішення. Я б сказав, що революційна десь.
Ну, дійсно. Які асоціації ми маємо з словом Білорусь? Дерева. Картопля. У старших з'являються партійники. Белаз. трактор Білорусі. Додайте. Але, не маючи багато ризику помилитися, я припускаю, що після усього, великий «чортування уряду» і вічний президент (разом пост був неправильно названий для нього) пан Лукашенко веде список об'єднань величезним запасом. Це право. Зображення великого чоловіка тут. На борту найкраще (і, мабуть, єдиний) авіакомпанія в країні. Ви просто подивитеся, як природним чином гармонізує його впізнаваний чоловічий вигляд з чітким контуром лайнера! Як автор логотипу, що підхопив цю елюзивну внутрішню схожість! Я не знаю, що прийняття рішення комісії (Я не маю сумнівів про свою компетентність), але я віддаю перевагу цьому варіанту.
Я хотів би бачити продовження цієї ініціативи в Україні. Я думаю, що це буде компаніям, які вважають її відзнакою на їхньому логотипі Віктор Федорович, Микола Янович та багато інших гідних синів та дочок Нінки.