Чому застраховано? – адже це друга генерація легендарного італійського компактного автомобіля Fiat 500, який у своїй батьківщині називають «Кінкесенто» (Кінкесенто) – у перекладі «fiveсота» – все просто! Друга генерація моделі прийшла на наш ринок влітку 2009 року і зуміла завоювати росіяни і російські дороги своїми розмірами, дизайном і, в деяких місцях, його життєздатності.
Поява не залишає байдужих ні драйверів, ні пішоходів – дизайн цього «баби» заснований на ретро-стилі першого покоління Fiat 500, який був виготовлений в 60-х роках минулого століття, що робить цей автомобіль дуже оригінальним. Милий обличчя автомобільних світань з трьома рядами освітлення – біля/фл світла, габаритних світильників та ламп. До речі, світло в машині добре, дорога і автодоріг відмінно видно вночі, навіть під час дощу, в цьому автомобілі отримала серйозний плюс від мене. Яскравий червоний колір тіла (Rosso sfrontato/Pasodoble Red) додає особистість потоку сірих і чорних машин на дорогах Росії. У компанії Fiat для моделі 500 пропонують 12 базових кольорів кольору тіла і 19 більш стильних вінілових паличок. Завдяки таким різноманітним кольорів, будь-який, навіть найвибагливіших, клієнт буде задоволений зовнішнім виглядом свого автомобіля!
Цей автомобіль ідеально підходить для міста через невеликий розмір, який забезпечується невеликою передньою навісою і практично відсутністю задньої частини. Цільова аудиторія цього автомобіля, швидше за все, жінка – це жінки, які цінують італійський дизайн і люблять виділятися з натовпу. Але навіть людина не буде розчарований цим автомобілем, я скажу більше – якщо моя половина мала таку машину, я бажала ключа їздити в Чінквесенто.
Інтер'єр автомобіля зустрічає нас з оригінальною передньою глянцевою панеллю в стилі модерн, щоб визнати, що це я ніколи не бачив в будь-якому автомобілі до.
Колесо рульового колеса, важіль робочого місця та ручка для гальмування. Колесо рульового колеса має три спиці і приємну товщину - ці параметри приємно радують при "ручанні" машині, особливо при задніх в протоці.
Дашборд представлений одним колодязям, який включає в себе безліч датчиків і сигнальних ламп, не кажучи вже про дисплей на борту комп'ютера. Всі дані з приладу добре видно і інтуїтивно зрозумілий для будь-якої людини, яка коли-небудь керує автомобілем – з налаштуваннями немає проблем. Я не хочу отримати книгу з описом авто, щоб налаштувати всі системи «за себе». У кожному елементі салону можна побачити руку дизайнера, але ще якість матеріалів, які я не буду називати ідеальним. Пластиковий жорсткий, але не скрипка, коли автомобіль рухається, в салоні немає збитків і скрипок - можливо, якість складання компенсує якість матеріалів для кращого.
У центральній частині торпедо знаходиться система кондиціонування та аудіосистема. Мультимедіа представлена системою Blue&Me з протоколом Bluetooth – що дозволить вам підключити зовнішній джерело музики через AUX, а також телефон. На кермовому кругу є кнопки для управління телефоном і реєстратором стрічки - це також приємний плюс. Під музичною системою на торпедо розташувався клімат-контроль – в цій машині є звичайний кондиціонер, для додаткової оплати можна встановити клімат-контроль. Ви не знайдете окрему кнопку, щоб включити кондиціонер, його роль здійснюється регулятором вентилятора, щоб активувати систему, яку потрібно натиснути на цей регулятор.
р.
У тому ж блоці на торпедо є кнопками для демонтажу системи стабілізації ASR, нагрівання задньої вікна і системи Start / Stop. Так, ви не чули, Start/Stop! Ця система не нова сьогодні, але її присутність в 500 дійсно дивує мене! У салоні автомобіля ви не знайдете кнопки дверного замка, дизайнери спрощено все, як при включенні кондиціонера. Для того щоб заблокувати двері, потрібно натиснути кнопку відкриття дверей - просто? Так!
На сидіннях покриті легкою тканиною, яка повторюється на шкірі вхідних дверей. сидіння водія регулюється по висоті і, цілком, зручно - без дрилі. В машині зручно, навіть з ростом 180 см, я не побила голову на стійку, а при виїзді я не посипав мої штани - можливо, все завдяки великій дверній дорозі цього компактного купе.
Що стосується сидіння на задній диван, то можна добре розмістити дві людини. На довгострокових поїздах буде складно, але просто перевозити пару друзів по місту досить гідно, з розмірами, які має Фіат 500.
Габаритний зображення
Задні сидіння складаються в співвідношенні 50/50, тим самим збільшуючи обсяг завантаження. Зрозуміло, цей автомобіль також має багажник. Не великий - всього 185 літрів, але для міського автомобіля це досить.
Ще одним приємним варіантом в цьому автомобілі є панорамний дах. Дуже приємно їздити по нічному місту або зупинитися на місці і подивитися на зоряне небо. Романтика
Для тестового приводу я отримав машину в конфігурації лаунж, який включає в себе максимальний двигун 1.4-літровий для цього автомобіля, що дає 100 італійських коней. Цей чотирициліндровий двигун попарюється з подвійною робочою трансмісією. Робота роботи не відрізняється від інших автомобілів – це також “дули”, особливо при переході від першого до другого шестерні. Але все не так сумне, як це може здатися - 100 сильного мотора приємно реагує на пресування акселератора педаль, "стійкість" починається, якщо ви йдете швидше, ніж середня. При переході коробки до ручного режиму відсутні суглоби. У режимі нормальної коробки я не можу їздити особисто, автомобіль дуже спангований, тому активований режим Спорту. З ним машина стає набагато більш життєрадісним! Чому компанія Fiat вибрала роботу замість машини? Ось, швидше за все, питання про ефективність, тому що робот дешевший для підтримки і ремонту, він більш легкий і займає менше місця - тому вам доведеться одягатися з ним!
Робота підвіски автомобіля радою - автомобіль помірно жорсткий і тихий. На передній підвісці типу McPherson - надійний і знайомий всім, на задній жорсткому промені - все це робить автомобіль схожим на картки! При маневруванні, завдяки розмірам і підвісці, машина дуже німбл - вона вписується в будь-який проміжок між автомобілями в потоці.
Дуже смішна річ на багажнику кришка - закриваємо петлю:
, Україна
р.
В цілому я був щасливий з цим компактним автомобілем. І, нарешті, кілька фігур: середня витрата палива, коли система Start/Stop вимкнена була неможливою 9.6 л на 100 км. Але тут потрібно враховувати, що переїхали по місту в ручному режимі, часто скручуючи двигун на червоною зоною + константні джеми руху мегаполісу. Якщо ви переїжджаєте в модерацію, і навіть активуєте систему Start / Stop, то цілком можливо досягти споживання 6-7 літрів. Максимальна швидкість, при якій я прискорив автомобіль – 165 км, потім працював обмежувач, бо потенціал ще не був. Також варто згадати про систему безпеки автомобіля - вона представлена сімма подушками одночасно: лицьовими, бічними, віконними шторами і колінним захистом водія. Не кожен бізнес-клас седан може похвалитися таким набором. Найголовніше при виборі автомобіля - ціна! Ось чекаємо на значну фігуру, а саме 665000р. для базової конфігурації + 40000р. для подвійної роботизованої коробки передач і пуску / Зупинки + 5000 р. система для підпису червоного кольору - вихід був фігурою 710,000 рублів. Не маленька, але для стилю і італійської дизайну ви повинні платити повну ціну!
Матеріал підготовлений Волошенко Pavel Джерело: рибальська сітка