Кропивницький світ: Мисливські землі

Ще раз, розрахувавши тактику поведінки в бою, я був відволіканий від далекого крі: Полювання! Розпочався мисливський сезон! Я не зацікавився першим, але потім... Я вирішив спробувати себе не тільки в битвах, але і в полювання. Ліс, в якому всі тварини знайшли, не важко знайти, тому багато ельвів переїхали в цьому напрямку.

Уже на в'їзді з глибин лісу, життєрадісних висівок «Хуррах!». Я зняв ведмедя шкіри! Хто сидить на нозі лісу і обговорював невдалий підхід до ведмедя з шиттям, і, звичайно, ця спроба була коронована з смертю для мисливців, протягом тривалого часу вони шукали вихід з лісу, але там ведмедя переніс їх, сльозивши їх, щоб подрібнити. Релікси інших просто радять, кожен себе придумав використання шкіри, один мисливець зібралася з шкіри вовка, щоб зшити зимову білизну, хутро всередині.

Прослуховувався ретельно до порад досвідчених мисливців, отримавши визначення і відвагу, вводив ліс. Унікально багата красою лісу, все тягнеться до найменшої деталі. Вже десять хвилин я побачила, і потрапила до мого почуття. На сусідній гладі він знайшов гайку, швидко приймав шлам в руках і... Так! Я вдарив йому перший раз і розірвав його шкіру, правда, що новачки щасливі. На наступному очищенні мене чекав трехерний ведмед, але хоча мені вдалося вбити його, я не міг видалити шкіру.

Після того, як мій рюкзак був наповнений дуже гарним вибором шкіри. І ідея, де ставити їх не залишав мене, просто продати не було цікаво. Я всі секрети шкіряного виготовлення. Виявилося, що якщо взяти п'ятнадцять кроликів, одного ведмедя і дві шкіри бола і вовка, додайте до цього стоку життя, ви можете отримати досить патч на броню. Це кінець цієї статті, доки ми познайомимося!