3176
Чому загинув учасник «Star Factory-4» Ратмір Шишков
Разом з ним три своїх музикантів і друг запекли живу в машині.
23 березня «КП» розповіли про страшну аварію в центрі Москви, на перетині вул. Садової-Спасської та провулку Орликова. У четвер вночі Volkswagen Touareg і Mercedes, які були п'ять людей, зустрілися там. Від удару в «Мерседесі» розбитий бензин і автомобіль вибухнув перед свідками, які звернулися до допомоги.
пасажирів і водія Мерседесу вбили миттєво.
За приїздом судових експертів, рятувальники вивели тіла загиблих від скручених Мерседес і укладали на дорогу.
Всім страшно горять, кажуть лікарі. Тільки два були травми, і тільки одна з них була травма, яка може призвести до смерті. Хлопці насправді спали живим.
За попередніми даними інспекторів ДАП, які вимірювали відстань гальмування, "Мерцедес" захопили на червоному сигналі транспортного світла на швидкості 220 - 250 кілометрів на годину.
Незважаючи на пізню годину, в трагедії було багато очних Хтось запевнив, що патрульний автомобіль був гойдалки Mercedes-гонок на всіх парах - водій іноземного автомобіля зламав правила, і вони намагалися зупинити його. І залишивши шайбу, Мерседес кинув в джип.
Згідно з поліцейськими, буде проводитися ретельний контроль за фактом нещасного випадку. Ймовірно, випадок буде закрито, оскільки у випадку, якщо він загинув. У випадку, якщо у випадку, якщо у випадку, якщо не знайдено інших фактів.
Як можна було дізнатися «КП», жертвами аварії були друзі-музиканти Сергій Зайковський прізвищив Гуру-Раббіт, 22-річний Тимур Байсаров, співак Алємен Сісока (Дема), 19-річний колишній «фабрика» Ратмір Шишков та 23-річний друг Алємени Крістіна Устай.
На колесах Mercedes був 22-річний Тимур Басаров. У п'ятницю сім'я поспішала додому в Інгушеті.
Алємен Сісоку, 26 був тільки ідентифікований матір'ю в суботу по ланцюжку і педантом з літерою Д. Не залишався одяг на конфорці.
У суботу, 19-річній Ратмір Шишков та 23-річній Крістіна Виявлено Устай.
Пожежний корпус Ратміра за винятком визнання. Молода музикантка виявила чудотворно виживання шматочок хряка (Ratmir wore яскравий, незабутній взуття) і кіка, а також «Африканські» косички на голові.
Для визначення родичів і друзів Сергія Зайковського з'явилися в неділю (наприклад, Тимур і Крістіна, потрібно визначити зуби і висоту).
Мати Ратміра веде до її останньої міцності.
Мати Ратмір Шишкова Ляль Михайлівна про трагедії розповіла друзі хлопця. Новини смертності сина збитого жінки.
«Ви можете уявити, що для матері сина, щоб заглибитися, на мій погляд, нічого страшного,» Це таке горло, ми не можемо вірити довго, не розуміли, як це може статися. Ранній субота вранці, родина Шишкова перейшла в моргу. Ліл Михайловна за підтримки дядька Ратміра та інших родичів. Після того, як тіло був виявлений, мама і друзі померлого музиканта пішли купити одяг, в якому Ратмір буде похований. Повернули кілька годин пізніше, зношуючи білий костюм. Цього разу Ляля Михайлівна збереглася в машині - не було сил, щоб піти вдруге. Навколо чотири годину вдень, тіло Ратміра Шишкова було взято додому з морги. Похорон музиканта відбудеться у вівторок. Ратмір, як і його мертві друзі, буде похований в закритих пантинах.
Подруга Ратміра Шишкова Соня Кузьміна (Дочка відомого музиканта Володимира Кузьміна) ще не може відновитися з гранату.
«Я дізнався про трагедії від друга, я шокував», - поділився з кореспондентом «КП». Я не міг вірити вуха. Дзвоните до Masha Weber, Нікіта Малинін. Микита - друзі з Доменським Йокером, він вже знав. Дуже шкода всім, ратміра ... Він був таким молодим. Ратмір і я знав один одного дуже добре, тому що я приніс його до заводу. Я зустрів Lina Arifulina. Вона відразу подобалася Ратміром, і він був прийнятий. Він мав великий голос. На жаль, ми не бачили один одного довгий час, але я збираюся записувати дует з ним. Це ніколи не буде знову...
Щодня з трагедії, друзі потерпілих збираються в кав'ярні Black Жовтень на Новий Арбат. В інституті належить популярний співак Тіматі (він, разом з Ратміром, був членом команди «Star Factory-4» і санг в колективі «Ганг». Для молодих музикантів було улюблене місце зустрічі.
У п'ятницю вночі кафе переповнилося. Плетіння очей, бліда обличчя з жахом ... На будь-якому столі є тости.
«Такі були в студії, що день» хлопець назвав Vakhtang акції з друзями. - Тоді Тимур взяв всіх. Чому він пішов?
У суботу друзі загиблих кладуть свічки в Соборі Христа Спасителя для решти душі.
«Вечори до нещасного випадку Крістіна і я сидів у кафе», - подруга Крістіна Устай Ксенія ледь стримано. - Прибув Тимур і Ратмір. В студії на Шухарівській, де чекав Дема. Він має невелику дочку. - Ед. Тимур і Ратмір захотіли їх згасити. Ми поговорили Крістіну в студія. Про нас
Христина буде похована в її батьківщині в Казахстані.
Це час.
Мерседес
Команда лікарів, які пройшли допомогу учасникам ДТП, сам отримав у ДТП
Про сім ранку по суботах команда лікарів з одного з підстанцій «Шорт допомоги» терміново пішли на Волокольську трасу. Згідно з 03, була серйозна ДТП.
«Це був останній виклик бригади, який день», - сказав лікар. - У 8:00, їх переїзд був над.
Однак, щоб допомогти жертвам аварії, лікарі не зупинилися. На шляху, на перетині вулиць народної Militia і Berzarin, Мерседес збили в швидку допомогу. З сильного удару лікар "Газель" перевернув. Всі ті, що в ньому були серйозно травмовані. Медичні колеги прибули на місце аварії. Потерпілих шпиталях.
На жаль, не всі врятували. Як відомо «КП», 31-річний парамедійний Євген Казначеєв з його травм загинув на в’їзді до Боткінської лікарні. Загиблий лікар має дві молоді діти.
Друга парамедика, 23-річний Олексій Овчинников, пролетіти через вітрове скло Газели під час зіткнення. При травматичному ураженні головного мозку і переломі стегна береться до інтенсивної опіки 67-ої лікарні. Наступний день загинув.
До тієї ж клініки привезено 26-річний драйвер швидкої допомоги Олександр Цветков. Він був знайдений, щоб мати розривні внутрішні органи.
Водій Mercedes не був поранений, він був рятувальний подушками, які працювали. До 67-ї лікарні також був прийнятий пасажир з тяжкими травмами.
Вера Петрова
Актриса театру Петра Феменко потрапив на пішоходів
Народний артист Російської Федерації, актор театру Петра Феменко Мадлена Джабрайлова потрапив на пішоходів.
Непристойний інцидент став рівно на ніч біля будинку No23 на вул. Таганській.
37-річна акторка була їзда додому в Citroen Ksara ( вона живе на Таганці). Коли Маделін почав перебудувати з одного ряду до іншого, людина раптом з'явився перед нею автомобіль.
Недорогий пішохідний пробіг по дорозі в неправильному місці.
Актор не встигав уповільнити і вбити незнайомця. Від удару він кинувся до бока і знизився без почуття. Зібрано з автомобіля, званий амбулаторно-транспортною міліцією.
До приїзду лікарів чоловік не показав ознак життя. Лікарі почали називати перевезення на моргу, а потім потерпілий раптово загрунтував. У комі він був прийнятий до Інституту Скліпосовського.
Олена Шеремцова
ПИТАННЯ ДНЯ
Як отримати драйвери для дотримання правил дорожнього руху?
Леонід Ольшанський, Віце-президент руху російських автостів:
Перш за все, необхідно стирати фактори, що сприяють порушення трафіку. Наприклад, сьогодні я перехрестив подвійний твердий, і завтра є бетонний бар'єр, як на московському кільцевому шляху. Ми повинні комплексні заходи, Президент сказав рік і половину тому, що одна крокова відповідальність не вирішує проблеми.
Геннадій Гудков, член Державного комітету з питань безпеки:
У нас є водій, відповідальний за все: для повністю стиглих взаємозамін, і за відсутність вогнів трафіку, і за безглузді розміщені ознаки ... І принципу органів влади і ДАІ є виключно непристойним. На відміну від забезпечення безпеки руху, вони займаються виверженням.
Андрій Черепанов, економіст, керівник проекту Національного розвитку:
- Тільки з важкими дрібницями. Неймовірно, що всі гроші, зібрані в бюджет, більшість з них поселені в кишенях офіцерів поліції. Однак головна мета - відновити порядок на дорогах - досягнеться.
Марк Франхетті, Московський кореспондент
Це питання культури та рівня корупції. Ви збираєтеся збільшити ваші штрафи, але це не змінить багато. Я просто гонна повинна дати її більше.
Альберт Демченко, сріблястий медаліст Турінських Олімпійських ігор в лютий спорт:
Зараз Я чекаю на оплату штрафу за порушення ліміту швидкості. Хоча я акуратний драйвер, але ми влаштовуємо таким чином, що неможливо правильно їздити без порушення правил. Необхідно виготовити моторики і пішохідні дорожні культури.
Андрій Судаков, Пропаганда Інспектор Центрального ROVD, Воронеж:
Для порушення правил, кожен повинен бути врахований на рівні умови – як міністр, так і звичайний драйвер. Чому в Англії спадкоємц до престолу може бути легко, і наші чиновники випускаються?