[img=left]
Боротьба за звання чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради України Віталій Кличко та російський Олег Маскаєв не відбудеться. Про це заявив менеджер Нігерійського боксера Самуїл Петро Болгарський Івайло Гоцев.
Як повідомляє ITAR-TASS по телефону від Las Vegas manager Самуї Петро Болгарський Івайло Гоцев, Віталій відмовився від подальшої участі в переговорах, які зараз завершені, і, таким чином, надана можливість організувати боротьбу Петра — Маскаєв.
Останні кілька місяців були напружені переговори, які брали участь у кількох партіях: кількість одного претендента Петра за компенсацію 2,5 млн дол. погодилися дати Віталію право зустрітися з пануванням чемпіона світу Маскаєв, який міг би відбуватися 2 червня в Москві. Тим не менш, Гоцев заявив, що майже тримісячна історія завершилась. На його думку, Віталій не вдалося організувати боротьбу в Москві.
«Тема відшкодування залишалася тільки розмовами, до специфіки справи не прийшли», - сказав Гоцев. Я не знаю, чому Віталій вирішив не брати участь у переговорах, я вірю, що це не вдалося зробити все право і не вдалося забезпечити відшкодування. Але в будь-якому випадку, зараз варто говорити не про те, що було, а про що буде. І буде боротьба за титул чемпіона світу Маскаєв – Петро.
Гоцев пояснив, що переговори про організацію цієї боротьби все ще тільки на початковому етапі: Щоб бути чесною, дуже важко поговорити з промотором Маскаєв Денисом Раппапортом. Він в хмарах і він повинен вийти на землю. У вас є можливість знайти речі і боротися з серйозними людьми. Він виходить, що він обіцяє багато і не вдалося. Але, однак, я впевнений, що ми згодні дуже швидко. й
Івайло відзначив, що його команда не позбавить боротьби з Маскаєвом в Москві. При запиті про попередню дату, 2 червня він відповів, що він не має сенсу мати дві борти в одному місті. Нагадаємо, що раніше в той же день в російській столиці було заплановано провести боротьбу за титул чемпіона за версією WBO з версією WBO між російським Султаном Ібрагімовим і американський Шеннон Брігс, але боротьба нещодавно перейшла до Сполучених Штатів.
Новини