Сердичка представила найвищу державну нагороду

Президент України Віктор Ющенко заявив, що він збирається зробити Андрея Данилко, який представив Україну на міжнародному конкурсі пісні «Євробачення-2007», героя України.

Деякі політичні сили вже зацікавлені у прийнятті Сердички у своїх рядах. Наприклад, лідери народної екологічної партії вирішили включити Данилко у своєму списку виборів.

«З метою моральної підтримки Андрея Данилко, я вірю – блискучий художник, ми вирішили включити його у верхній п’ятірці нашого списку виборів!» – сказав голова Народної екологічної партії Валентина Сердюк.

Данилко зробив більше для України, ніж 450 пошкоджених депутатів, які торгують країну під куполом.

Верка Сердичка на увагу політиків сказав: «Політика я не зацікавлена в.» Я народна співачка! Я не хочу бути MP. й

12 травня у Фінській столиці Гельсінкі відбувся фінал конкурсу пісні Євробачення 2007. Переможцем конкурсу стала сербська співачка Марія Черіповська з молитвою пісні. Український Верка Сердючка з театральним номером Танцю Лаша Тумбаї зайняв друге місце.

Єдина країна, яка не дала Serdyuchka більше однієї точки була Албанією. Усі інші держави відзначили виступи учасника України.

Україна отримала від Португалії, Чехії, Латвії та Польщі. 10 балів з Грузії та Ізраїлю. А 8 з Литви, Естонії, Росії та Великобританії.