11-річний хлопчик загинув Боар - рекордний тримач

11-річний мешканець Американського міста Марденсвілл (Алабама) зняв боар, який може бути найбільшою відкритою на сьогоднішній день в Сполучених Штатах.

У 2004 році в Грузії загинув 480-пундний бояр.

Побачивши сляне монстра, таксідермист Джеррі Кунінгем був шокований, згідно з Новини Америки сайту. «Найбільшої істоти я коли-небудь бачив. Він сказав. Голова тварини тепер зберігається в майстерні і м'ясо буде відправлено для обробки.

Ямсон Камінь, який загинув свій перший олень на 5, не зробив секрету його радості. Хлопець сказав: Я радий, що я зумів поставити такий великий звір. Я не думаю, що я можу зробити це знову. По-справжньому, трохи страшно. Бояр перетворився і атакував. Це сталося. І віялки були 13 сантиметрів. й

Підліток був мисливський з батьком Майка Камінь і два керівництва на сході Алабама, коли вони помітили Богровського монстра.

Згідно з дитиною, він вистрілив величезну тварину вісім разів і зачісував її протягом трьох годин - шахрай закінчився жирним пострілом.

За словами батька, він і два керівництва не завадили хлопчика від полювання, але тримали гвинтівки готові, так як вони були готові до того, що бояр міг в будь-який момент повернутися і атакувати маленький мисливець.