Клервянство як наука

Один мешканець дев'ятого поверху отримав статус ліфта в його в'їзді. В принципі такий ліфт і сюрприз. Добре, специфічний запах розпаду відходів. Це досить ескізний, знову. Ека ніколи не побачила її. Але неможливим для молодої людини запахом і споглядати все це кожного ранку при спуску і кожного вечора при сході. Він мав тонку психічну організацію. Незважаючи на те, що центнер живої ваги і висоти до двох метрів.
Він почав вирішувати проблему. Він закріпив ліфт в міжповерховому просторі, просвердливши два отвори в підлозі і вставляємо шпильки там. Вбудований датчик. Як тільки цвіль людина отримує на шпильках датчика, тригер контакту з рядком закриває ланцюг. Підйомник ліфта. Природно, людина починає збиватися на дверцятах або викликати ремонтну бригаду. Все було захоплено, кожен був повідомлений.
В цілому, через місяць цей в'їзд вже мав найбільш стійкий ліфт в пролетарському районі. А сусіди почали лікувати юнака з великою повагою і відродити його за саркер. Дійсно. Як тільки ліфт застрягає, він тут правий. Так, з обрізкою труби в міцних руках. Добрий полум'я проходив по сусідству. Не багато людей дивляться навпіл. І подивіться - добре, приклеюємо два капелюхи від шурупів і злипаємо. Я не знаю, чому вони потрібні.
Тепер він думає про настінний живопис вапна. Він подарує.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное