Альтернативні джерела продуктів харчування

Ми повільно переїжджаємо до альтернатив. Альтернативні джерела енергії. (Для того, щоб викликати альтернативне джерело.) Альтернативні джерела продуктів харчування. Коли дуже освічені люди говорять нам, як правильно харчуватися і чому це буде краще для всіх, якщо ми посіяли горщик і випікаємо насіння. Як і людина адаптована до абсолютно різних дієти на основі розмірів кишечника, форми зубів та інших цікавих особливостей. Це просто те, що часто підсумок цієї теми викликає стійку відмову.
До питання зниження тиску на екосистему планети приєдналася висока кухня. І пропонує цілий меню планктону. Наприклад, обід (двенті-один страви) коштує всього сто і п'ять євро. Я дуже не знаю, як довго це займе на обід і як довго він прослужить. Але шеф-кухар Ангел Леон і Морський біолог Карлос Неамунзага, який називається його допомогою, запевняючи, що це дуже правильне і здорове харчування.
По суті, після того, як відносно недавно досить заможні Danes почали запевнити громадськості, що ми можемо переключати в меню комах, це більше не дивно. Єдине, що плутають - і планкттон, і, особливо, комахи, також живі істоти. Не найвищий. Не працює. Дискримінація.
Ми повинні думати про мінерали. Або, просто, споживати енергію безпосередньо з сонця. Я маю на увазі, є такі, як вони. Сонники.