Які жінки не люблять чоловіків (опитування проводилося жінкою)

- День розмови і ніч на телефон

? «Ви спробуєте третій час, щоб зателефонувати своєму другу, ви будете мати пиво з п'ятою?» Хто ще може повісити на телефонній лінії, поки вони сині? - Тільки жінки. Це добре, що мобільні телефони з'явилися, інакше це було катастрофою. й

й
- Завжди пізно

? «Одна з найнадійніших рис характеру. Спілкування з деякими дівчатами іноді здається, що вони будуть пізно не тільки на дату, але і для власного весілля.

- Ступінь.

? Незважаючи на дуже популярну думку, що не існує смарт-жінок за визначенням, вони ще рідкісні, але зустрічаються. Для того, щоб шукати і шукати.

- куріння.

? «Це не те, що куріння шкідливе: це самовизначення. Найгірша частина полягає в тому, що сигарети збігаються в невірному часі. Тепер здогадайте, що відбувається після них?

- Вибране.
? " Зовні вона найчастіше проявляється у вигляді розсіювання сигаретних баттів на тротуарах і ділових бесід в кінотеатрі. Чи повинні дівчата піти в кіно, щоб поговорити з їх подруга?

- Сонце

(Українська) Ми не розуміли, але це дратує. І домінантний вид зцілення у всіх дівчат вписується в чотири слова: «Я не маю нічого носити!» Інші загальні підвиди: "Ви не люблю мене на всіх!", "Я так жир!", і т.д.).

Як для зовнішнього вигляду і деяких глибоких особистісних рис, недавно дівчина я знаю поділилася своїми думками з мене.

"Найбільшого секрету чоловіків," вона почала, "на що різні хлопчики люблять різні дівчата". І це стосується і зовнішнього вигляду і характеру, і життя щедре з прикладами.