Паркур

Я роблю парковку зараз, і це стане життям для мене, і я навіть зробив сайт про паркур, який цікавиться збиваючим на axu, і я розповім про це мистецтво переміщення навколо.
193304

Не існує меж, тільки перешкоди.

У своєму серці паркур є природним способом тренувати тіло, щоб швидко пересуватися, використовуючи все в середовищі в будь-який час. Цей "арт переміщення" не вимагає спеціальних снарядів або передач на практику. Це спортивна дисципліна, доступна всім, оскільки вона поєднує в собі природні навички тіла людини: біг, стрибки, lasagne. Це спорт, який дозволяє вивчити і розвивати здібності вашого тіла, які можуть бути корисні в різних життєвих ситуаціях. Він розвиває навички, які допоможуть вам легко і вільно пересуватися в місті, в парках, в лісі, загалом в усіх умовах. Паркур дозволить вам краще контролювати ваше тіло.

Потрібне обладнання для навчання - проста футболка, пара спортивних штани або шорти і комфортні кросівки.

Запуск, розведення, стрибки, фліппінування та інші методи розвитку вашого тіла є суть цього спорту. Все це має одну мету: ніколи не зупинятися на будь-якій перешкоді (це стіни, паркан, дерево, рейлінг, скеля, камінь, автомобіль тощо), але відразу адаптуватися до будь-якої місцевості.

Шлях цього руху почався, коли людина почала тренуватися, атакувати і захищати себе. Згодом, люди, перші ніндзя, пізніші військові солдати навчалися в спеціальних методах руху для проникнення, втечу та виконання поставлених ними цілей. Сьогодні вогнегасники, солдати, міліція вже навчаються, як рухатися так, щоб в екстремальних ситуаціях вони не зупиняються різними перешкодами.

Основна ідея - людина, яка працює, і хто нічого не може зупинитися.

З метою створення спортивного спортивного спортивного майданчика: в ідеї практикуючих парків слід розвивати якомога більше навичок. Ця дисципліна є складною для навчання, оскільки вона тестує тренера кожну хвилину на його межі. І ці ліміти розширюються і розширюються за часом.

До всіх, хто 15 або більше років (старший вік, в якому вже є необхідний фізичний розвиток), паркувальник під час розвитку фізичних якостей і координації тіла також розвиває силу волі, визначення, гідність, витривалість і мужність - важливі якості життя! Запрошує та інформує молодих людей, які хочуть отримати новий життєвий досвід.

Паркур більш ніж просто спорт. Це спосіб життя; це спосіб дізнатися себе; знаючи і володіти власним тілом. Як ви стаєте сильнішими, ви навчитеся подолати не тільки фізичні, але і моральні, психічні перешкоди в житті.