Правда про шахрайство ринку

544096

95% ринку фруктів і овочів в столиці проводиться азербайджанами. Для них торгівля не є бізнесом, але спосіб життя. У своїх «фруктових раю» вони дуже охоче дивляться.

до Чи є в квартирі, є відбій, є чоловік? – звернувшись до паспорта нашого доповідника Махмуд. Про нас Про нас Nedostacha budet - ваш чоловік буде стрибати - я буду знайти неприємності!

Я приніс на ринок знайомствами. Адреса країниман, поважав Tofik коментує:

до Навчіть її, Зейд, банани дівчата продають. Він хоче відкрити свій намет.

Підприємства і стипендії для рідних Кавказу – це сакральна справа. Я пам'ятаю епізод, коли великий підприємець КАМАЗ з продуктами. Він не дзвонив 02, хоча він відкрив двері під ногами. Коммерсант звернувся до діаспори, де вони апологізуються і повернули машину через добу. Я не дивився, коли я чую відповідь:

- Приїжджайте до 6:00

Вже живий.

Наша точка знаходиться в самому серці закритого ринку. Відчувається, як я в східному базарі: де ви подивитеся, є чоловіки з виразними носами і морепродуктами, і навколо вас є фруктовий рай без запаху і смаку. Ринок затоплюється імпортними фруктами. Овочі та фрукти коштують трохи менше, ніж натюрморти фламських митців.

- Вже живий, жартує мого партнера Зейду, надягаючи на лічильник великих червоних яблук. Кожен з них має шар парафіну з консервативами. Ми знаємо, що вони зберігаються в холодильниках протягом 4-5 місяців, оброблених газом, обтирається сіркою, посипається тальком. Тому ми не їсти груші або яблука з шкірками протягом тривалого часу. І ви покажете себе: не завжди можна змивати парафін в домашніх умовах гарячою водою або окропом - і хто знає, які хімічні речовини є?

Але підбір на вагових товарах леді в темних келихах Zahid з навмисним акцентом angrily коментує:

- Смачні фрукти! Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні.

до Не народжуйтеся! – співати далі від нашого шеф-кухаря, випускника одного з університетів столиці Ізмаїл. Прикріплюється до пластикового піддону з вибраним тегом полуниці "100", він нотує: - Домашні фрукти також покриті захисним шаром - натуральним воском.

до Де яблука з? запитує майстер-клас, який проходить не черв'якість, майже ідеальний, але мертві фрукти, які «імітують» з Польщі.

- Крим. І як вони пахнуть! – без зв’язування очей, запобіжних метеликів і починає зважувати глянцеві плоди безпосередньо з підпису польської коробки.

Загадка походження фруктів і овочів продавців зберігає особливо відроджений. Імпортовані фрукти воліють проходити для вітчизняних, «поросити без гормонів, добрив і стимуляторів росту». Захід розповів покупцям: Тільки з теплиці - Серпухова. Я збираю себе! І запаковані «підставні томати», до речі, на «турецький берег» тільки злегка помаранчевий. Зараз можна зберігати протягом 2-3 місяців за рахунок вмісту в гібридних сортах гена «рінь», що сповільнює дозрівання.

Про 70% фруктів офіційно ввезених в Росію через порти Санкт-Петербурга та Новоросійськ, 30% через великі голландські, бельгійські та німецькі фрукти, які купують продукцію по всьому світу.

Іноземні гості, які подорожують протягом тривалого часу, перш ніж приїхати до нашого столу. Яблука часто запечена ще зелена, і вони дозрівають в тримках суден. І це чіткий недолік для фруктів: надходження вітамінів і мінералів в них укладається саме тоді, коли рослини мають доступ до мінеральних речовин. Морський круїз не добре підходить для фруктів. Створено, наприклад, що воскований салат втрачає 30% вітаміну С в один день зберігання, і в молодому картоплі через два місяці до половини поживних речовин зникають.

Про вітчизняні овочі та фрукти, шеф-кухар каже: «Неповний, швидко погіршується, погано зберігають і неналежно перевозяться. й

Помило, що ніхто не летить

- Хороший продукт оцінить себе! говорить Захід, прокладаючи вогонь персіммон, канарно-барвні груші, смарагдові огірки в клітинах на підставці.

Натискаючи пальці, він переміщає плоди і так далі, не знаючи, що він робить роботу мерчандайзера. На техніці укладання фруктів є спеціальні довідкові книжки. Zahid є зрозумілим.

- У Росії популярний великий калібр, головні ноти, вийняти яблука розмір пивної муги. І Європа, навпаки, великі яблука дешевше середньої.

Перед Новим роком Ізмаїл приніс нам деякі коробки екзотичних фруктів. Вивантаживши товари, він помітить: «Так не буде їсти, щоб вони повісили на дерево!»

«Гранаділла», – каже Захід з знанням справи. Сходження великого яскравого помаранчевого диня з великими шипками з пальми своєї руки, він шує: «Спрощений ківано, вирізати і їсти прямо з шкіркою!»

Викладавши на лічильник ще одну порцію зовнішніх фруктів - сирому - мій партнер з хімічним олівцем відображає на шматку картону: "два в одному - ананас + полуниця." На екзотичних відразу ж зачепить леді в чорному бурці. Для 70 кліток, захід також дає їй велику отруйну зелену фруктів - гранат.

Шукаю цей грейпфрут розмір футбольного м'яча, я думаю: «Шкіра повинна бути трьома сантиметрами, і немає нічого всередині». Чи буде він?

Дами носить гранат і ананас і авокадо. Оплатити з нами, роз'яснює: «Я беру фруктів для оформлення інтер'єру – у великій прозорій вазі екзотичний буде виглядати добре. й

Протерти авокадо і манго на протирання мокрою тканиною, продовжуємо продавати їх відрізком - занадто дорогими. Ми продаємо клієнтів за 50 рублів незрілі екзотичні, і нічого рулонів. Хто серед росіян знає, що таке хороший манго або маракуя?

Після півгодинної люльки, мій партнер каже: «Для того часу, щоб принести сакруальну раму!» Взявши помло плоди своїми руками, він робить невеликий розріз. А над протипопливаючими парфумами, товстими, віддаючи апельсиновий запах.

Привабливий аромат, до нашого лічильника, починайте підтягувати покупців.

Скільки повісити в грамах?

до Ми тут на ринку, як одна велика сім'я, говорить про наш сусід, щільний крищений Вера. Так само під лічильником вона пошита чорною діамантами з написом «Марок» на дешевих мандаринах з Абхазії.

Про своє життя, Вера, шипкування з шиї Гжелики, розповідає без приховань:

- Вона розлучила чоловіка, залишила свою сім-річну дочку з її бабусям в Луганську і пішли працювати в Москві. А друг прикріпив її в Азіз. На перший місяць, доки я навчився правильно зважати, було недостатньо. Власник назвав квартиру в ЖК «загальна» — з тих пір, двічі на тиждень в Азізе на ніч. Що? – шруги жиру жінки Вера. Живі люди: робота в Москві, дружини в Азербайджані. Хочу жінку - зав'язувати каусальне місце принаймні з сучкою!

Майже всі друзі Вери «фрейпфрут» працюють на ринку протягом дня і служать йому в нічний час.

до Заробітна плата - 3000, тому ми перетворимо як кулі на більярдному столі! Після другого покупець в загальній уніформі вона вже шує:

- Ту-ю І де живуть ці чоловіки? Приходьте, мед, я отримаю вас найвибранішими яблуками! - вона дає в одному диханні.

Після яблук, Вера зважує «фалькон коханого» винограду, персики, капуста ... Коли військо, приглушене напою, залишає лічильник, товари збивають мені: «Плюс вісімдесят рублів!»

Тільки тепер я помітив тонку лінію, прив'язану до піддону ваг. На момент зважування Вера «прибуваючи в розмішувачі» - витягнула її ногу по волосіні, тим самим «вага» товари.

до Це «лег» комплект кузова, Вера говорить про щось звичайне. Побачивши мій плутаний обличчя, він сортів:

до Де з'явиться торгівля? З комплектом тіла і розрахунком і живим. Ось вона, мій вологий медсестра, говорить про струфіксатор джулі, перетягування іржі ваги “з секретом” з підгрупи. Ви бачите, це 500г, насправді його точний вага 374г.

до Але вона брендована! - Я дивлюся, повертаючи над «легкою» вагою.

до Не означає нічого. Пробурено і метал заливається легше. Весь час або пилка, або нарізати на них дно - чим більш закрутити продавець, тим більше отвору! Потім отвір закривається качкою, і щоб зробити його «русткою» і чорнилом, залити кислотою і маслом. Це самий нешкідливий набір для тіла, ми називаємо його «потеновим».

Для більш спритних шампанів є «ручний» комплект тіла. Замість волосіні продавець кріпиться липка стрічка до піддону ваг і витягує її під час завантаження на вагах. Коли вони закінчують зважування, в той же час знімають товари і стирають стрічку, тому стрілка знову на нуль.

Донг.org