1208
Сліди петомцов
Що не буває в Білому Камені? Це генератор дуків і новин всіх видів.
Ось чому багато кормів і ненадійних ходьок, які прогулялися в Інтернеті з собаками та катками? Я не знаю. Добре, люди були бульбовані - дійсно охолоджують там нечітки спіймані.
Але власник автомобіля, який нібито сталося в реальному житті, ніколи не смішний. Уявіть собі. Дівчина доходить до свого залізного коня в стоянці, і бачить, що він відступив від невідомого транспортного засобу, в якому немає людей, але є три тузіки. Дівчинка звернулася до цього непорозуміння, чекала трохи - не існує власників, і закликав поліцейських. Вони прийшли, залишили башти, симпатізували і почали малювати протокол. І коли вони зробили, вони виявили, що перпетровці знялися сцени. Не далеко, хоча. Ви будете сміятися, але це страхова заява.
Я не знаю, що саме собаки сидять там, і який апарат був контрольований (з деяких причин вони вирішили не розголошувати такі деталі), але з якихось причин здається, що травмована дівчина, представники поліції і автор статті використовували щось з одного типу. Або можливо навіть разом. І один дилер. А ми можемо припустити, що є дійсно новинна криза в Москві. Це важко вірити.
Хоча, якщо ви змішуєте такі новини з соціальної реклами з Румунії, ви можете отримати дуже маленький букет - "Дуги, які опиняють машину, збивають Сталін." Або "Увімкнення вбивців"