1115
Дати мені два.
Весь час, який є найпрофесійним письменником.
На шляху я побачила всі види записів книг (до речі, навряд чи можна заблокувати досягнення головного естселера - Біблія в найближчому майбутньому). У світі з 1815 по теперішній час з двох і пів-чотири і половиною мільярдів примірників були продані. Друге місце (книжка з питань Guinness Records – 85 млн примірників) не тільки за ним. Можна сказати, що це не видно на цьому фоні. Решта ще далі.
Але це так, щоб говорити, проходячи. Що про автора? Я думав, що це буде хтось, як Дарія Донцова. Що ж таке страшна родючість. Такі дамські жилети «новелі», як добре налагоджений транспортер. Що я думав цей ранок був записаний ввечері. Практично подобається акін. Він не співає. Дякуємо Богу.
Виявилося, що всі дрібні речі на тлі титану. Єфір Паркер, громадянин США. Так цей чоловік є автором понад сто тисяч книг. Чи не вірити? Я. Займіть час, філ. Запатентував програму. Завдяки їй, вона може друкувати книги. Будь. Включаючи замовлення. Їхній обіг невеликий - переважно 10-20 примірників, естселерів - кількасот, але Паркер радий. Чому? Ручна книга займає до 20 хвилин машинного часу. Вартість його 25-30 центів для створення книги. І вони продають на Amazon від 15 до 30 доларів. Дійсно транспортер. Це справжній шедевр. Наприклад:
English Русский Українська Deutsch Другий рівень
«Огляд перспектив миття килимів та лазень розміром від шести до десяти футів на 2007-2012 рр. в Індії» та ін.
Але який потік. По дорозі, якщо ви хочете змінити тему, дійсно без хліба Донцова залишить. Щастя Бабця.