1366
Ми не знаємо.
У Маріуполі з’явився звіт про подвійні вбивства. Дівчина збереглася, тому що вона була пізно для роботи. Коли вона прибула, охоронець і другу торгівницю загинув.
Я не знаю, що це добре або погано, і інцидент з життя.
Сім'я мого друга отримала квартиру в Троєщині (то вони були «відкладені») серед перших. Я не пам'ятаю точно, я думаю, що це було 1979 р. У той час було зайнято 2-3 будинки.
Вранці на роботу батько. Хто працював над неважко. Декілька посадових осіб середнього рівня. У будь-якому випадку він не мав права на персональний транспорт і пішов громадськістю. Його персонаж був типовим «Я сказав!» Тому, коли мама другу не послужила сніданку і свіжозрощена сорочка в часі почався скандал. Так як Дад не міг зловити автобус, він необхідний, і наступного не залишилося до півгодини пізніше. Голова сім'ї, що залишилася на роботу, залишивши маму вдома, щоб почекати другу частину балету Марлесон. Моя мама не ходила до вечора, знаючи персонажа мого батька і чекала вечірнього розподілу пряників. Не було телефону в будинку, тому немає ніякого способу назвати.
Коли батько прийшов додому ввечері з величезним букетом троянд, його матір майже мав удар. (У дворі на початку березня букет в той час був дуже гідний, і це не було на природі папи, це було)
І виявилося, що моя мама не раз подає сніданку, врятувала життя батька. Автобус не виїхав з Дніпра. Під лідом. Кожен мертвий.
Зробіть свій час, якщо ви пізно. Може бути я повинен.