Ворохта-сладка

Це сором'язлива і сором'язлива, щоб мати щось вкрадене з вас. Це ще гірше, якщо ви економите майже всі ваші заощадження. Що робити, якщо це було зроблено самостійно?
У м. Конотоп Сумська обл., дев'ятирічний хлопчик на тиждень осіннього відпочинку змалював понад три тисячі доларів і п'ять сотень євро з сімейного спину. Всього - близько тридцять тисяч гривень. Коли батько сім'ї вирішив зробити касовий аудит, він знайшов пітливий залишок в кеші. Виявлено культуру (я не знаю, як). Він сказав, що він сказав, так, це мене, ваш син, хто зробив сміх. Я сказав, що я хотів багато солодощів, тому я не можу стояти його. Ну, для комісії біржових операцій, друг дорослого дав відсоток, але він лікував своїх друзів. Не один до вироку всієї суми - і приклеїти разом за короткий час. В цілому, багатодуманий хлопчик. По дорозі батьки думали приїхати до міліції, де, власне, протікання інформації відбулося. Звичайно, є, крім освітньої розмови з юним Kinder не може запропонувати нічого (і що ще? повернути кошти? рослина?). Що, насправді, інцидент був вичерпаний (Я не знаю, що ще будинок вішати до розмови)
Арифметичне. Після виведення відсотка на обмін, хлопчик «оброблені солодощі» близько 4000 грн за добу. Як багато друзів він має?
Половина Konotopa? Може бути, це не просто солодощів.