Депривація сну

Габаритний зображення

Багато сказав про експерименти з видалення сну. Я ніколи не чую, що цей підхід у щоденному житті. Я вирішив зробити такі експерименти і тут деякі розрахунки. В цьому експерименті брали участь інші експерименти, але я був єдиним, хто займався цим експериментом. Я попередив, що деякі дані можуть бути різними для різних людей.

Щоденний цикл середньої особи 24 години, тобто приблизно збігається з щоденним циклом Землі. Початок прийому: розширення даного циклу до 48 годин. І це: 38 годин прокитості, 10 годин сну (чоловік особистої переваги, по суті, давайте кожному вибрати співвідношення для себе - головне - зберегти ритм незмінним). Я не знаю, чи має сенс приймати DS періодично або між собою. Я сидю на ній.
Відгуки

Повна потужність даного препарату може бути відчужена принаймні на тиждень. Фізична залежність до нового режиму відбувається близько двох тижнів до місяця. Але можливо більше. Перший раз (1 тиждень) відбувається порушення психічного та фізичного балансу.

Чоловічий баланс швидко повертається - 3-5 днів, фізична - дуже індивідуальна. Отже, психічний стан про тиждень після початку вступу і без особливих змін в майбутньому: емоційний баланс (психози, неврози, неконтрольовані стани психічного стану і т.д. можна ослаблити), але шизоїд і особливо параноїдні стани можуть збільшитися.

Прориви агресії практично завжди проходять (незалежно від наявності чіткої схильності до агресії). Після більш довгого терміну (у мене було 9 днів, ще одна людина мала 3 тижні), можна «розшукати завісу миру» (тільки для практиків процесу внутрішньої трансформації).

По-перше настає нереальність оточуючих. Тоді почуття перетворюється в віру, що сприймається штучно нереально. Ви починаєте бачити і почути речі, які інші не можуть. Попри те, що поблизу слухаються люди, слухняні явища (не часто візуальні) сприймаються всім.

Люди в собачому стані не сприймають нічого подібного. Таким чином, галюцинації називають дещо неправильним. Розгляд світових змін: точки різного сприйняття та розуміння світу, які розширюються в кількості та якості. Багато речей і ідей, які раніше недоступні для розуміння. На додаток до вищезазначеного ефекту схожий на ефект хеші. Але немає евфорії. До фізичного стану.
Змішувати (для пріоритету)

Прогулянка природою. У гіршому парку. Краще вночі.
Адаптогени (не боляче). Сприяє адаптації психіки та фізіології до нового циклу.
Кофеїн (теа, гірше кави). Він ослабить ефект норадреналіну. Не зловживання і нерегулярно, як велике навантаження на серці.

MJ (у будь-якій формі) Іноді. І тільки (?) для людей з досвідом MJ. Ретельно, так як ефект ДС є mj-подібним. Три-чотири великих манжет хеші може дати ефект отримання гарної порції міцного молока. Крім того, він посилює ефект норепінафрину.
Протипоказання

Неприпустимо використовувати DS в наступних випадках:
При будь-яких серйозних фізичних розладах.
При деяких психічних аномалій (патологічних формах шизофренії і пар, епілепсії, депресії, психічного виснаження). . . . )

З деякими особливостями темпераменту: з слабкою силою волі і не намагайтеся - ви не досягнете нічого гідного. Переддомінантність жовчного елемента може призвести до розсипання психіки, нервів.

Залежність від іншого препарату. ДС - депо і індивідист: не дозволить конкурентів. Я не впевнений, що мій, хоча.
При виконанні будь-якого виду спорту. веде до виснаження. Так само для виконання важкої фізичної роботи періодично при необхідності.

Матеріалістичний вигляд світу. Немає точки.
Під час вагітності. Після операції. Це дозволить запобігти гармонійному прогресу процесів відновлення.
Загальні спостереження

Цей препарат ще не має назви. У цьому тексті використовуються фрази, такі як «знепривабливість», які використовуються в цьому тексті (це з медичної термінології), «Вдосконалення в щоденному циклі» (не «збавлення», оскільки цикл можна вибрати індивідуально, згідно з енергетичними ресурсами та бажанням). Привітання.
Після довгострокового використання (близько 1 місяця), фізична баланс не може повернутися до нормального. У цьому випадку краще переривати використання.

Найскладніший період - 1 тиждень. Якщо хтось хоче спробувати це, тримайте це на увазі! У цей період потужність може бути зменшена. Якщо це не вимовляється в тиждень, опустіть його!

Якщо ви боїтеся, не починайте! Ви будете.
Розширюються можливості внутрішнього саморегулювання (до місяця). Хто цей місяць буде успішним і продовжувати використовувати DS, писати, я буду дуже щасливий з новою інформацією і новими враженнями.

Зростання може збільшитися. Так митці, композитори, музиканти, письменники, поети... Це шанс збільшити кількість часу, доступних для використання і продовження життя в незвичайному вигляді!
Я вірю, що з серйозним підходом до матерії, включаючи всі плюси і мінуси і правильну оцінку їх міцності, DS може стати цікавим замінником багатьох руйнівних препаратів для припинення псування життя себе і інших.