10 видів тварин, названих після знаменитостей (10 фото)

В останні роки біологи все частіше назвали нові види після знаменитостей. Між 17,000 і 24,000 тварин, рослин і мікроорганізмів названі відомими співачками, акторами, політиками та іншими знаменитостями.

1,1 км Рікард Давкінс риби

Назва Richard Dawkins - це не одна риба, але цілий вид риби, яка включає 4 види. Сам Давкінс, той факт, що його ім'я називали новими видами риби, дуже плащами. «Я дуже радий, що весь вид риби тепер називається моє ім'я. Ця риба дуже красива. Згідно з Давкінами, він не відхилений, що ці риби займають досить низьке місце в еволюціонарній мережі.

2. Парасайт Боба Марлі

Невелика хрустка істота, яка параситує рибу в Карибському басейні, названа Гнатія марлі, після того, як реггіє зірка Боб Марлі. «Я назвав цей вид, який є істинним природним дивом, після Марлі, оскільки у мене є багато поваги і захоплення музики Марлі», - сказав Павло Секель, Морський біолог в Університеті Арканса.

3. У Beyoncé Гадж

На честь відомого американського співака «Бонцее» вперше відкрився рідкісні види gait Scaptia beyonceae. Це відбулося в Січень 2012 Учений Брайан Урокард прийняв, що він дав gadfly назву Beyoncé через золоті волосся на грудях тварин. Нагадуємо біолога співачки.

4. У Джон Клейс Лемур

У 2005 році був відкритий лемур. Lemur Avahi cleesei живе на Мадагаскарі. Урс Талманн, вчений, який відкрив лемур, говорить, що він назвав тварину після того, як актор за подяку за сприяння збереженню багатьох своїх фільмів. Клеї дуже переїхала жестом вченого і приймав, що він прикрашає лемурів.

5. Умань Джордж В. Буш beetle

, Україна

Так, після колишнього президента США, є бджолина. Але кущ не єдиний американський політик, названий після інсекції. У 2005 році новий вид парі був названий Віце-президентом Діка Чені та секретарем оборони Дональдом Румсфельдом. Куентін Колісник, членом команди, яка виявила ці три парі, говорить, що він вважає себе політично консервативною людиною і що він хотів висловити свою політичну позицію. Колісник сказав Буш подякував йому за жест.

6. Жнівень Beetle Kate Вінслет

Агра Катуінслете (Agra Katewinsletae) названа актриса Кате Вінслет через свою роль у знаменитому титану. Террі Ервін, ентомолог, який відкрив бета, пояснив, що таким чином він хотів нагадати про небезпеку, яка втрата лісу позбавляє від цього комахи. "Збережений символ Winslet, але я не впевнений, що те ж саме буде з цього приводу, якщо всі дощові шкідники були втрачені і перетворилися в пасови, - сказав він.

7. Про нас Adolf Hitler beetle

Анофтальмолог, сліпий буряк, названий Adolf Hitler, живе лише в п'ять вологих печерах в Словенії. Цей вид був відкритий в 1933 році німецьким ентомологом. З огляду на те, що Гітлер був призначений канцлером Німеччини в день до, не дивно, що вчений назвав нововідкриті види, що спосіб.

8. У Девід Атетенборо Палеозавр

На честь відомого британського Природністафа Девіда Атенцборо, іменуються кілька тварин, а серед них – довгастий маринований сарда, який називається Атенцборозаурус коньябарі. Цей вид був відкритий американський палеонтолог Роберт Баккер. Баккер визнав, що він назвав види після Аттенборо, тому що він дізнався, що Аттенборо був захоплений динозаврів як дитини.

9. Навігація Hugh Hefner Кролик

Hugh Hefner є засновником журналу Playboy, тому не дивно, що він був названий після шламового кролика. Повне ім'я кролика - Сильвилище палустріса. Цей кролик живе на південному сході США. До речі, сам Хефнер пожертвував кошти для захисту рідкісних видів кроликів.

10. Принц Чарл'я

У 2008 році в Еквадорі був названий князем Чарльзом Гілоскіртусом принцесою. Новий вид був названий спадкоємцем британського престолу для його благодійної роботи, спрямованої на захист фауни дощу. Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное