Міла Євович в положенні

Міла Жовович вагітна!

Представник Млини підтвердив інформацію про вагітність і заявив, що майбутні батьки радять.

Багато хто вірив, що вона не зможе завагітніти через її надмірну тонкість, актриса сама неодноразово сказала.

«Я хотів би мати дитину», – скаржав красу. Але мій організм не дасть мені вагітним. Млини бояться втрати форми і вичерпували її красивим тілом з суворими дієтами.

«Я повинен відпочивати на рік», - сказав актриса, « добре харчуватися і добре харчуватися». Хто! Це відбудеться. Я не вагітна, тому що я не хочу. Не підтверджували, що Міла Жовович ніколи не зможе завагітніти, але, таким чином, ці чутки не підтвердили.

З батьком дитини Павло Андерсон Мілла зустрівся в 2002 році на множині фільму.

"Резидент Евіл", який Павло працював. Через рік пара оголосила свою участь. За чотири роки сторони спостерігали і дивилися.

«Коли ми починали знайомства, він дав мені розкішне антикварне кільце», - сказав він. Але після того, як я зняв і навчаюся, я просто не зносила цього шарму. Я попросив щось простіше і більш скромно, і він купив інший. Ми ще не обговорювали дату весілля. У мене є хороший друг в Італії. До того ж ми плануємо одружитися.

Млини також розповіли про те, що вона має намір не менше трьох дітей, оскільки вона була самотньою дитинкою без дробів.

Це буде перший шлюб Андерсона, але Milla був одружений двічі. Перший одружився в Лас-Вегасі 1992 р. в її co-star Sean Andrews. Дівчинка була тільки 16 років, тому цей шлюб може називатися «місцем молоді». Мати Мілла, радянська акторка Галина Логінова, приголомшена її халати шлюбу через місяць. У 1997 році акторка одружила відомого режисера Лука Бесссонна. Через кілька років вони відокремлюють.

Фахівці Milla щиро сподіваються, що весілля, вагітність та інші сімейні неприємності не завадять Milla від starring в Paul Verhoeven Film адаптації Azazel.