Анекдоти і різні веселощі

Людина-танкер, відкриття бака, говорить у голосі:
- Ви не погані для вашого автомобіля.
Для чого дівчина, яка добре слухає, відповідей:
- Я зателефоную хлопчикам, вони прийдуть, ви отримаєте собі вертоліт.

С ***

Олександр працює економістом 57 годин на тиждень. Семион - менеджер за 8 годин більше Олександра.
Negro Я маю на увазі, це один... Afro-African Mganga працює в якості джентора в місцевому офісі Red Cross протягом 6 годин з тригодинним siesta break.
Питання, що є Negro?

С ***

Він був баром у Flanders. Два російських хлопців, один хоче замовити ананасовий сік (вони спілкуються з барменом англійською мовою). Один просить іншим:
- Слухати, що ананас англійською мовою?
- Ананас.
Один сік ананаса, будь ласка!
Бармен на інший бармен:
Zeg, wat betekent "pineapple" в каблуках? (Що означає «сосанакс» англійською мовою?)
- Анани.

С ***

Є таке м'ясо - Луля-Кебабаб. У кав'ярні вони писали за ціною тег: Lulyaki Bab. Я хотів дізнатися, що це було.

С ***

Після бурхливої ночі з шикарною господинею, вона досить мусить чути плутане пояснення дружини, як вона випадково зливається кефір на себе.

С ***

xx: Я відкрив двері на роботі з ногами! Я крутий!
Довг. У вас є автоматичні двері.

С ***

Вони сказали на ящику вранці:
Концерт. Симфонічний оркестр. У зв'язку з тим, що стільниковий телефон є кричущим.
І що робити музиканти? Половина десятка скрипалів, не перестаючи грати, з'являються зі сцени, оточують цей перець і burrow, burrow ...

С ***

Томас XIII: Тепер я зрозумів, що у мене була трійка в географії школа з хорошою причиною. Я тільки недавно зрозумів, що Голландія і Нідерланди є одним і тим самим.
Не соромлюся! Це різні. У Нідерландах є квіти і футболісти, і в Голландії є трава і gyas.

С ***

Добра людина не може бути здоровою і розумною. Якщо ви знайдете один, ви можете бути впевнені, що це fucked-up bastard.

С ***

Несільськогосподарські народи, де вони йдуть і не помітили навіть, і культурні люди кидають сміття в ур, пропускають і сильно страждають від цього.

С ***

Дві корови сидять, курять і дивляться дії рибалки.
Я збираюся піти в рибалок і попросити його:
«Що таке укус? Він сказав, "Не скажеш." Я люблю, "Ойдіть собі," варіант?!
Друга стрілка: Я збираюся літати до рибалки і я збираюся сидіти на плечі.
"Бінг!" Фішерман: "Укуси". Я люблю, "Ойдіть собі," варіант?!
Першу стрілку береться до неба, занурює до рибалки на плече, просить:
до Що відбувається?
Фішерман:
- Зареєструйся!
- Ммм. Ще один варіант!!!

С ***

З повагою, Подрібнювач волосся - це жування!
ixo> ми бачимо nah =) вимкнути веб-камеру або ні в офісі можна вимкнути підлогу ()))
Мерико > Сукі ... ?

С ***

Радянські літаки бомбардували Берлін. Бомби були безхребетними, але
Будьте обережні: кожен пілот знав, що Stirlitz був там.

С ***

**Баян про Поп і молодий чоловік. Нагадувати вам, не жити!

Попереднє розпадання на дивані відбувається фляск коньяка
MC в цей час випускає ноутбук і перетворює його на
Р. Любов, дорога далеко, вам сподобається резервна копія?
Я не пишу, і я буду працювати всю ніч.
Попмузика в одному павутинку вимовує фляск, добрих...
Увійти
П. Прекрасно, і тут кажуть, що ресторан хороший, варто піти в аміку резервної копії?
Я збираюся працювати всю ніч, батько, і мені потрібно зберегти гроші.
Листя поп, після пари годин він повертає щасливий, п'яний, з пляшки шампанського в руках.
Увійти
P. Прекрасний, є гарна дівчина в наступному відсіку, не варто йти на вечірку?
Я одружений, і я буду працювати всю ніч.
поп листя, вранці він повертає всі в помаді, запікаєте на лавці, попередньо заповнивши, наповнюючи диван
Покажіть мені, батько, я не п'ятаю, я не курю, я не обдурити на дружині, розповісти мені, я жити праведно?
П. Право. Але в марно!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное