,00 Р
Смелли впливають на реакції і поведінку людини. І не тільки на фізико-гуманітарних реакціях - зморшувати від гриба або застібати блаженним або насолодою. Вплив набагато більш глибокий. Наприклад, згідно з останнім дослідженням науковців з університету Південної Бретані, запах хліба робить людей більш алтрустичними, і вони набагато більше готові допомогти іншим. Експеримент проводився паралельно з хлібом і магазинами одягу. Волонтери скидали хустку або гвоздику і експериментаторів, тому записали реакцію пасторів, які відбувалися. З'ясував, що в той час, коли хлібні запахи, люди були добрими і більш відповідальними.
Так беремо замітку. З проханням до когось - захопити лоф свіжого хліба. Або написати на випічку. Або тістечка. Ви бачите, підвищиться ефективність зустрічей. Секрет, щоб бути чесним, тобто. Я не знаю, коли ця традиція почалася, але я пам'ятаю, що навіть у Стародавньому Римі багато важливих питань були вирішені в їжі. Взявши те, що ця традиція ще жива, є здорове зерно в ній. І ми знаємо про це довго. З експериментальної наукової точки зору було зроблено вирок.
П.С. Я думав: якщо наші депутати в залі засідань допускаються до хропіння хліба, можливо, глухий стоп? Не шкода за них, але ви бачите, що законотворіння займе на людській формі.