Где кататься на роликах?

Скидання, за принципом, можна де є більш-менш сухий і гладкий асфальт, і є кілька пасерів, автомобілів і собак навколо. Я також хочу бачити людей навколо мене. Але є кілька таких місць у великих містах. Найпопулярніші місця роликів в Москві - Поклонная Гора і ВВЦ (ВДНКх).

Поклонная гора - найвідоміше і улюблене місце зустрічі московських роликів. Тут відмінно підходить асфальт, крім того, катання тут безкоштовно і доступна в будь-який час доби. Парк великий і має номер для всіх. Крім того, можна подивитися на бронетехніку, там де можна їсти і куди поставити машину.

У нас є багато доріг, де можна добре проїхати. Для того, щоб не зіткнутися з пасторами-затопленням VVC щодня, краще прибути після 17 годин, коли всі магазини починають закрити і люди стають значно меншими. Асфальт, як правило, не поганий і є багато місця. Тільки автомобілі роблять ложку тарі в цьому ідилії.

Крім того, можна їздити в Лужники, Соколники, Воробні пагорби, Ботанічний сад і в найближчому парку. Якщо вам подобається ролики так багато, що ви не хочете кинути їх на зиму, не соромтеся піти на криті валики і кататися на зиму.
Як правильно ковзати на ковзанах

Для того, щоб не травмувати при поході валиків, необхідно дотримуватися наступних правил:

Ім'я * Зігріваємо перед катанням на роликах. Розроблений організм «під варенням» значно менше схильний до травми. Досить до п'ятнадцять квацій, пара розтягувальних вправ і комплекс схилів, щоб коліна і суглоби надходили в робочий режим.
Ім'я * Дотримуйтесь правил гігієни, коли катання на валиках зношують щітки. Якщо «завантажити» (всередині взуття) можна вийняти і мити, спробуйте це зробити після кожного 10-15 ковзанів.
Ім'я * Не їздити занадто довго. Якщо після певного часу ви відчуваєте дискомфорт в ногах, тяжкість, набряк, катання краще зупинитися.
Ім'я * Завжди носити захист на колінах, ліктях і руках. Для дітей рекомендується шолом.
Ім'я * Засихати ролик так, щоб він сидить щільно на нозі, і всі застібки були закріплені, але ви не можете мати натискання взуття на нозі, і є болючі відчуття.
Ім'я * Не прискорюючи швидкість, на якій можна зупинитися протягом 1-2 метрів.
Уникайте спуску з гірок, сходів, водіння на поганому асфальті або в великих натовпах (або принаймні це зробити дуже акуратно).
Ім'я * Ніколи не намагайтеся зробити елемент, який ви ще не можете зробити, особливо стрибаючи і як. Вони створюють травматичну ситуацію і одночасно негативно впливають на хребет і інші внутрішні органи. Будь-які нові вправи (закінчення руху, повороти, стрибки) спочатку виконують на низькій швидкості і на поверхні рівня від парканів, бордюрів, інших перешкод.
Ім'я * Не намагайтеся стояти на роликах в закритих приміщеннях! Пройдіть подушки та інші місця, які здаються слизьким до вас (мармур, плитка, пуделі олії).
Ім'я * Ми не їздимо на автодоріг або де можливо авто.