Підліток, що летить в крилах Boeing 737 може ампутувати руки
Bashny.Net
Андрій сказав, що він вирішив залишити «завтра» тому, що батько «не знеболювався» Хлопці вечеряли з братом і розповіли її, що він збирався до свята дня народження друга, де він провів ніч. І пішов він на автовокзал, купив квиток і відправив в Перм. «Я зустрівся з матір’ю на новорічному дереві», - пояснив Андрій.
За словами підлітка, заробив гроші за квиток, допомагаючи сусідам в саду. Після ходьба по місту хлопчик сидів на мікроавтобусі і зліва на фінальну зупинку на аеродромі. Він піднявся отвір в паркані і перекручується до площини. Він вже темний, ніхто не помітив його. «Я не знаю, що робити далі. Крім того, він дуже втомився. Взагалі я сходився на шасі в крила, сіла там в якусь нішу і відразу впав дупа, Андрі сказав.
Не зрозуміло, як пасажир авіакомпанії Boeing був обраний до рейсу, але Андрій сказав, що він тільки прокинувся, коли літак розпочався.
«Я був так страшним, що я відразу втратив свідомість», – Андрій продовжує. - Я нічого не пам'ятаю. На висоті 10 000 метрів у низькій температурі. Коли я прокинувся, літак вже стояв. Я пішов на тумак, але майже відразу впав. Ми не слухали, і це було дуже холодно. й
Побачивши хлопчика, який буквально впав в аеродром з крила літака, просто посадка, приглушений персонал в аеропорту Внуково приймав його до поліцейського приміщення. У напіврозміщеному стані, дует на своїх стягнутих руках, незвичайний пасажир повторив, що « руки спалюють жахливо».
Лікарі оглянули підліток і були захоплені. В той час як Андрій був нагрітий чай, лікарі швидкої допомоги намагалися обговорити з колегами з лікарень, щоб вони прийняли нерезидента. Однак в кожній клініці, де лікарі називають, вони відмовилися: пацієнт не був прийнятий до медичної установи без медичної політики.
Дві години після того, як літак висаджував, Андрій був прийнятий до Московської лікарні. Після вивчення підлітка лікарі виявили його в інтенсивному догляді. Але наступного дня, після відносної стабілізації стану, передано до операції.
Мати хлопчика, який зробив безпрецедентний рейс в історію російської авіації, не знали, що його син був в серйозному стані в московській лікарні до виклику від столиці пана в с. Перм. Ольга Валеріївна думала, що її бабуся мала її сина, а коли ненависна жінка з Москви згадала її і сказала, що Андрій був в лікарні, вона не вірила сина. Послухаючи голос сина, мама вірила і практично втратила свідомість.
На третій день свого перебування в Москві Ольга Валеріївна взяла сина додому. Щоб лікувати сина в столиці не був доступним. Щербакови летять до Перми, де Андрію поміщали в дитячу клінічну лікарню з діагнозом заморозків рук 3-4 градусів.
Лікар Перм ДКБ Михайло Вампер заявив, що хлопчик вже почав відмирати тканини на руках, які можуть привести до грейну і, алас, до можливої ампутації. Остаточне рішення про ампутацію прийматиме консультація лікарів у вівторок. й