Коли він зловив. й

Тонкі зіточки: "Щасливий". Що таке ебать щастя? Ось вона живе тільки зараз, це щастя - що ви хочете зробити? І добре, що сини одружилися, і дружини з квартирами, і жити в різних частинах міста – рідше вони підуть один одному, менш заздрість буде. І ми щасливі: ми живемо разом з трьома кімнатами – в сучасному житті це розкіш. Ми зуміли отримати цю квартиру безкоштовно. У мене є дві спальні, і це Kin Kong. Прод.

Він пішов у спальню і сказав: «Я спить вікном». Майстер! Яка твоя мати-на-правила? Я пам'ятаю, що ми зварилися з ним на своїй батьківській дачі, і вона зустрілася з нами: Отримай! До цього десять років: «Соня, Сонячна...», а потім пробухає! Трохи з нами в той час - що гусениці - чули все це і якось, через п'ять років, простягнувши мене на щось, і він сказав мені: "Ви не господиня тут!" Тато отримав квартиру! І найголовніше, це ж тато! сидить там і мовчить. О, ви дупи, я думаю, що я даю вам ебать квартиру! Я гойдалка килимів і палаців, взяти крейди і вивести на підлозі площу моєї двокімнатної квартири, яку ми орендували. За тиждень на їх території жив і стала як шовк! Я все погано про нього? Це буде дуже довго. З такою мрією, не дивно. Подумайте про щось приємне, або ви закохуєте від таких думок? й

Після того, як я нанесу штор і перейдіть на кухню Corvalola dig ... О, як вона кладе, так кладе бульдозер, і хро... Я перетнув руки. На кухні ніж не знімався з столу. Я маю на увазі, скільки разів я сказав, що це боротьба? І вона довів йому, що це так – ні, вона не приділяє уваги. Він не завадить догляду. Це чоловічі нерви! Ну, ніщо - ранок вечора - це життєрадісна, дорого, і сюрприз чекає вас. Чому я стояв перед ним, як до Леніна в мазолеї? О, Я пам'ятаю. Я прочитав про сумісність і як її перевірити. Виходить все нескладно - потрібно повісити весільне кільце на нитку і, стоячи, на ноги тримати його. Якщо вона перекачується по всій, погана енергія надходить від неї. Чи закривається твої очі, або можна подивитися? Хтось не працює – рука стружка. Я буду це наступного разу, коли я не так сердитися.

Повільно і спокійно лежати – ви не можете прокидати! – і подумайте про щось приємне, поруч з цим трактором. Уявіть, наприклад, акваріум з гарною рибою. Риба плавати, заспокоїти. Риба-риба... Риба не м'ясо, а трактор не автомобіль. Що таке пекло? Ми придбали автомобіль з нуля. Продано акції «Газпрому» і тільки для нового «п'ятого». І скільки нервів довелося витрачати. Не знає. Я був єдиною правою, і він ще не був у школі. Я пам'ятаю один раз, коли я поїхав в будинок – і він сидить поруч з мене – і я сказав: замість «заради», я сказав: «ми автомобіль». Його брови, як стріли баштових кранів, заспокійливих ... але сказав нічого. Але, я побачила, чотири дні в вайн пішли в туалет - гасіння відбулося. О, що ти, мій? Необхідно звернутися в житлово-комунальні послуги, щоб скаржитися на сусідів з вище: за останні два місяці туалет заливається на четвертий раз і «ми не робимо з ним, все дрібно». І це хлопець, як завжди, не піклуючись про все, ви бачите, він втомився на роботі. Чи не маю на роботу? й

У нашому складі починається таке збивання - буде легше вдарити кравецьки в шпалах ... Який менеджер з прецинкту був найм? Тель. Тонкий. Завжди чисті. Плаття зі смаком... Звісно, тут добре. Що таке Тонка? Немає фігури ... і фрезера. Однак відразу очищається перо і п'ятка з парашутом куполом ... І це лежа... Отримаєте вранці, візьміть душ, і ви йдете з лагу - видаліть воду з підлоги. Як зробити це? У мене є одна трубка зубної пасти протягом місяця, і він проводить два. І він почне чистити зуби ниткою - вся дзеркала буде ламатися, як мухи сати протягом трьох років. Гусак залишає кран над санвузлом кожен раз. Що важко повернути назад на раковину? Щасливий Тонка: вчора, говорить голова станції прийшов в її будинок - квіти, шампанське. А потім є хропіння, і Corvalol, який, крім того, дамн, не приймає ...
-Мі-isha, добре,... Немає, це не збирається працювати в будь-який час...

浜у 涓 蹇
23.05.2007р.