Дайнко впало в любов з автомобілем

Нещодавно співачка Віка Дайнко стала щасливим власником нового автомобіля. Не так давно співачка отримала ліцензію, вивчаючи курси водіння, і тепер має право на свій новий Pegeout 1007. "Я люблю машину так багато! Вона синя, посміхається весь час, Віка поділилася своїм щастям.

За словами співачки, вона довго шукала підходящу модель, довгий час вивчала каталоги автомобілів і численні сайти. Шукаю зірку, що закінчилася раптово, вона побачила її майбутній автомобіль і відразу ж закохнула її. «Ви можете сказати, що надихнув мене, щоб взяти курс водіння і отримати свою ліцензію!» Я зумів пройти іспити за часом, я отримав виклик від автосалону і сказав, що автомобіль був замовлений вже в своєму розпорядженні. Не обмежуй своє щастя! Відповідає співак.

Вика вирішив зупинитися в Pegeout в першу чергу через її розмір: Мені подобається, що вона має такі невеликі розміри. Крім того, не дуже дорогі. Водій початківця. З цим автомобілем я не буду постійно хвилюватися: якщо я потрапив її, і доведеться зробити дорогий ремонт! Незважаючи на те, що я повністю застрахував автомобіль, це настільки спокійний.

Тепер Віка "живає" свій автомобіль, обладнаний хорошим рекордером стрічки, щоб насолодитися музикою на шляху. Вона не забув про її улюблений Йоркширський тер'єр. Для зручності Тосіки в салоні є мініатюрна колодка. Не секрет, що для багатьох власників автомобілів, автомобіль є живою істотою, майже членом сім'ї. "Я відчуваю, що це хлопчик." Я не дав йому ім'я, і він все ще відповідає "Пупсика".