Я на радіо!

Так, стимуляція вагітності також дуже погано для організму жінки і дитини. Ми подарували воду. Чому вода? Оскільки земляний тяжіння, коли дитина народжується, має дуже сильний ефект на нього, тому що він в нульовій тяжіння, коли матір його знаходиться в животі, і він звик до цієї держави протягом 9 місяців, а потім він різко, виходить, поміщається в навколишнє середовище, де є атракціон.

А. Насинов – Але все ж необхідно витягнути з лазні.

- Так. Вони народилися в воді, щоб не було серйозного удару. Народження відбувалося дуже швидко протягом трьох годин початку контрактів, що дуже швидка доставка.

Ах. NASIBOV – Де ви народилися? У квартирі?

ДЕСТЛ - Так, в квартирі.

Ах. НАНБОВ – У домашніх умовах?

DECL – У нас була дружина. Ні, ми пішли в Санкт-Петербург, де ми орендували квартиру, тому що ми були в Санкт-Петербурзі протягом місяця, поки ми знайшли посередину, ми зазвичай хотіли відродити з дельфінами, які незаконно в нашій країні.

Насибов А. – Де б ви знайдете дельфіни в Санкт-Петербурзі?

Ні, є дельфінарій в Санкт-Петербурзі, як і в Москві. Це лише там, де вони знайшли розетки до чоловіка, який займається дельфінами. Не вдалося в кінці.

Ах. NASIBOV – Я хотів уточнити про дельфіни. Ви хочете піти в дельфіни або принести дельфіни будинку?

ДЕТЗЛ – Ні, ми збираємося до дельфінів. Але знову є басейн. Якщо ви робите це в природному середовищі дельфіна, це різні. Тому що це море, швидше за все, деякі види лопатей, дельфіни знаходяться в їх звичайному середовищі, не в полоні. Дельфіни все підключені. У них є таке страшне почуття, що вони мають лідера. Якщо лідер заважає якось неправильно, то все може піти в'язниця, а в неволі вони менше контролюються, ніж в дикому, тому що в дикому вони відчувають себе настільки важливими, а в неволі вони трохи шкідливі.

Ах. Насибов – Але дельфіни не працюють?

DECL – Дельфіни, так, не працювали, тому ми народилися в басейні, народилися в домашніх умовах. Я народилася з дружиною, буквально все відбулося до очей.

Ах. NASIBOV – Я нагадую вам, що в студії програми «Школа молодого батька» Кирило Толматського, ака Декль, співак. Ми обговорюємо, як народився молодий, зараз 11-місячний син.

ДЕКЛ - Microdecl.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное