Мила Євович: "Я люблю боротися!"

Журналісти люблять записувати Mila як російську, так і практичну дівчину slyly грає разом з ними. "Коли ви повернетеся до Росії?" папір запитує. Ой! Я не залишав її! - Мила відповідей з емоцією. Народився у Києві та Лівій Україні з матір’ю Галина Логінова у віці 4. Історія дівчини широко відома. У моделюванні бізнесу вона 9 років, в кіно - з 13. Перший мільйон на 15! Mila отримав будинки в Лос-Анджелесі, Нью-Йорк і Париж. Американська англійська - без акценту (французька, російська, сербська - вільно). Енергетична мати Галя присвятила своїй життєдіяльності кар’єру талановитої дочки, прагнучи захистити її від екстремалів так характерним для Milina Nature. До 17-го дня народження Mila з актором Sean Andrews to Las Vegas, де пара швидко формалізувала свої відносини.

Через місяць, мама припинила незаконне шлюб. Mila тепер 31. Її союз з режисером Павлом Андерсоном здається твердим. Дочка очікується в жовтні. Чи все спокійно? Але кожен рік є одним або двома крутими діями фільми з Жововичем у ролі назви, в якому вона знята з видимим задоволенням. Здається, що в цих ролях все її fusion енергії. З сьогоднішнього дня на наших екранах – третій фільм в серії «Resident Evil». Спеціальне командування сил Аліса знову економить світ. Просимо Мілу, чому вона не щаслива.

Ви будете мати дитину найближчим часом і ви по всьому світу з кіно. Ви втомилися?
до Це дуже різні речі! Так, я намагаюся бути ближче до дому зараз, але у мене є договори для виконання. Не гірше! Я можу перенести вагітність, але я завжди отримую холод під час польоту. І без звичайних таблеток просто сходження на стіну. Але Павло піклується про мене, робить чай імбиром і медом.

- Чому клітори?
до Це адреналін для мене. Починався з фільму The Fifth Element. Я люблю боротися! Я регулярно роблю карат. Для фільму Ультрафіолет, режисер придумав новий бойовий арт, і я провів майже рік в Китаї.

Рік для одного фільму, не у вас час?
Але я не роблю гроші в кіно. Я почався як модель, і що дає мені базовий дохід. Я можу дозволити собі вибрати де, з ким і скільки стріляти. У Жителі Evil 3 я кохав сценарій – там був розвиток персонажа Аліси і я знав, як я б його грати. Ми отримали щось схоже на Mad Max на новий спосіб. Це чудово!

до Чи не ви думаєте, що доки не були чоловічими роботами?
Це одна з причин, які я буду робити ці фільми. В Америці Голлівудські студії не довіряють жінок. Не в Європі! Резидент Evil є європейським кіно. Ці фільми роблять великий офіс коробки.

Чи можна зробити власний костюм у Resident Evil 3?
до Так, під брендом Jovovich Hawk. Це спільне підприємство з моєю моделлю другом Карменом Гохаром. Ми робимо дорогий, ексклюзивний одяг. В той час як всі наші гроші надходять на матеріали та просування. Але ми про те, щоб увімкнути!

Після народження дитини багато акторів бояться, що вони будуть забуті. Як ви будете мати модель?
- Так, перший рік, принаймні. І мій мати має намір бути модель бабуся. Тексти пісень, а це означає: Вона буквально збирається божевільний, написання листа до її майбутнього бабуся. Але не чекайте мене, щоб залишити фільм. Я знаю, що я не в змозі стріляти назавжди. Вік актора і моделі короткий. Моя найбільша пристрасть - дизайн одягу. Що я хочу зробити.

- Ви все ще близькі до вашої матері?
до О, у нас були всі види відносин ... вперед, я маю на увазі. Я був дуже незалежний з дитинства, і якщо я не можу стояти його, я просто побігла з дому. У мене була моя квартира рано. Але ми завжди були підключені невидимими нитками, вона була дуже наполегливою ... що я зробив, я знав, що я мав отримати і працювати вранці. Чи є ваша мама навколо або ні. Це її виховання. Я дуже люблю себе.

- Ти і Павло разом 5 років. Ви не одружилися?
до Захворювання цих питань. Я сказав: "Так, так, так, так, ми йдемо." Але не таким же чином. Наречена в білому і животі - фі! Як мангар! Це не буде.

Ви намагаєте себе в різних сферах, писати пісні, їсти. Чи знаєте ви, що ти писав твої спогади?
до Час! Ні, те, що я тримую щоденника, оскільки я був дитиною. Є багато різних речей, в тому числі цікавих для інших. Я думаю так. Ви можете зробити своєрідну автобіографію з неї, але у вигляді щоденника. Це весело. Головне, щоб зробити це зроблено.

Джерело