Молода мама закидала лікарню 300 тис. рублів

Eighteen-річний 13 січня цього року Оксана Бабанова від Некрасівки породжувала свою першу дитину. Старий Новий рік, субота... Звісно, лікарі захотіли відсвяткувати свято більше, ніж до мене з оригінальним.

«Я хотів би дати народження в перинатальному центрі», - розповідає Оксана, ретельно підбір дев'ятимісячного Данила. Дитина bows the голова, дихає сильно, сильний звуження з грудей. На дев'ять місяців він не сидить і стояти, не тримаючи іграшки добре, руки весь час віджимається невеликими кулаками. Згідно з матір'ю, вона почала посміхатися лише на місяць тому. Ви б'єте! Через два місяці реанімації.

. . . " 12 січня обрала Оксани на материнську палату 11-ї Хабаровської лікарні. Її вагітність була нормальною. Район гінеколог Любов Кривошеєва відзначив тільки крихкий фізику молодої матері і великий плод.

Оксани загрожують лікарів, щоб надати їй кесарію. Але вони збивають - молодий, ви подаруєте. Жінки страждали за два дні до тих пір, поки не подарувала дівчині. Він дійсно був не малим – 3700 (докладні лікарі передадуть цю вагу в медичній картці до 3300). Це просто здоров'я. Наступного дня молода мама була передана до списку ліків близько 2 тис. рублів: «Якщо ви хочете, щоб дитина залишалася живою, купуйте. й

Виправлені родичі купили все. І через три дні дитина передається на інтенсивну допомогу. Діагност зафіксував: симптоми епілепсії, ознаки церебральної пальзи, захворювання легень і так далі. Дитина дала інвалідність. Оксани приїхали до перинатального дня. Вона виглядала зі слізами на своєму малюку, загортається в труби.

до Ми потурбували її, - мати і матір'ю Оксани кажуть в одному голосі. Ми чекали для нашого онука, ми мріяли про няні.

Звернення до лікарів не дала сімейного миру. Написати скаргу на відділ охорони здоров’я міста. Проведено огляд, в діях лікарів виявляли порушення. Учні були дисципліновані. Пізніше, з цими документами, Оксани та матір-в-правом пішли до суду. І минулого тижня він виправив на користь матері і дитини і вирішив заплатити її 300 тис. рублів. Лікарі намагаються протестувати його.

* Комсомол правда *