Історія кримінальної справи

Тут ми надаємо резюме кримінальної справи, яка була у виробництві в слідчому відділенні Петрівки-38 кілька років тому. Щоб уникнути неприємностей для тих, хто пережили, змінено всі імена.

З звіту про перевірку сцени:

"... Корпс пан Татищев Є.К. лежить на спині, руки розкинулися... Смерть сталася 2 години тому через проникаючий поранення кулі на голову. Знімок підгортався в середині чола від пістолета 7.62 мм. У кишенях одягу Татищев Є.К. знайдено 300 грам невідомої речовини з гострим запахом, іноземною валютою в кількості 600 доларів, документів – паспорт та водійська ліцензія в ім'я Татищева Є.К. та Громов А.Н. (останнє – з ознаками проростання) та Макарова пістолет НМА 1092316 з 5 округами в кліпі. Решта 6 корпсів знаходиться аналогічно, на відстані від одного. У
6 метрів від корпусу Татищев Є.К. знайдено 7 патронів від пістолета "TT" і нечітковий друк чоловічого взуття (знімається згортання).

Від дії судової медичної експертизи:

«Примітка, що всі 7 жертв загинув таким же чином, з пострілом в середині чола. Заспокійливе висловлювання психіків свідчить про те, що постріли були дуже швидко погасені досвідченою особою. ?

Від звіту офіцера, який пішов до інциденту:

Вбитий Татищев – лідер так званої групи Краснопрененьського. В даний час він на Всесоюзному бажали список для здійснення ряду робберій. Вбитий П'єменов, Рахманов, Собачов захочеться вибуху в приміщенні Бальтичного кооперативу, в якому поранено 5 осіб. Вбитий Козирев і Гамзатов був поставлений на Всесоюзний бажав список Департаменту внутрішніх справ Ленінградської області для атакуючих колекторів і зцілення грошей в кількості 350 тис. рублів. Спринти вбивства Jaffar-zadeh N.K. відповідають відбиткам пальців, що залишилися на сцені вбивства охоронця емтрона, де 180000 були вкрадені з касового реєстру.
р. Усі ті, які загиближилися, Крім того, Татищев мав 300 грам кокаїну. Але нібито, ці громадяни загиблились на наказах суперника. . . ?

З рукописної свідчення громадянина Болотова Р.А., народився 1962 р., громадянин СРСР:

«На вечірці 15 березня я вийшов на прогулянку. На перехресті Мінського автомагістралі і московського рингової дороги, на тротуарі я знайшов великий пістолет невідомої системи. Я дуже боявся зброї, тому я не перевірила, чи завантажили гармату або ні, але вирішив прийняти його до міліції - до Петрівки, 38. Де знаходиться місцева поліція, я не знаю. Я боївся поставити пістолет в кишеню і просто перенести його в руки. Коли я прогулявся по Мінському шосе на кілька метрів, 7 людей кинулися на мене. Я був дуже страшним, тому що я думав, що вони були злочинцями, і вони збираються вбивати мене. Я ненав'язливо вичавив гармату в руці, і раптом він
Зняти кілька разів. Я не знаю, як я відразу ж перевернув і побігла. І взяв таксі до Петрівки. Я ніколи не торкнувся, і руки були стрункими. Прикріплюється гармата до цього пояснення. ?

З опису запитуваного слідчим на громадянина Болотова Р.А. на місці роботи (не додається до справи): «Болотов Р.А. проводить велику громадську роботу як фріланс-служба. Активно займається спортом, має звання кандидата на майстер
СРСР зйомки спорту. . . ?

Рішення слідчого про припинення кримінальної справи:

«Кримінальний випадок No 14765/87 повинен бути припинений за відсутності корпу в діях Болотова. . . ?

Як може статися?