Анна Семенович відступила Олегом Фоміном

676284

Після кіно дебюту екс-соліста групи «Бриліант» Анна Семенович в серії «Бакалавр», де її партнер був Олег Фомін, було багато чуток про свою справу, яка закінчилася тим, що пара зламала.

«Так, ми не зустрілися з ним», - пояснив Семенович журналу «7 Днів». - Я дуже відповідальний Олег. Про те, що на «Бакалети» він запропонував мені претендувати, що ми мали тісні зв’язки: вони кажуть, що такий PR рухається принесе користь фільму. Я все ж торкнувся його: "І в сім'ї ви не будете мати неприємностей, чи знає ваша дружина?" По дорозі, дружина Альена прийшла до комплекту і сказала дуже приємно мені. Скоро Олег переконаний мене. Про те, як розвивається наш роман. Так протягом трьох місяців ми граємо на пару закоханих.

1990Р. 2199Р.

І раптом в телепрограмі "Нехай вони говорять" Олег анонсував всю країну: «У мене немає affair з Семеновичем і не було, ми просто запевнили, що ми були знайомствами, заради реклами Бакалаврів». Я сіла. На мій погляд, якщо ми почали гру, нам потрібно довести її до кінця, або він вийшов якось неглибоким. Я сказав, що ми зламали. Я зателефоную Олегу, і він каже мені: «Список, нехай зупинка». Я в біді вдома. Я був вражений, "Ви сказали, що ваша дружина знала." Я не отримав ніяких чітких пояснень від нього, але з цього моменту наші дружні зв’язки були перервані.

А коли недавно в теледокументалістиці про послугу романтики показали дружину Фоміну в сльозах, з ким він виходить, через мене зламався, я нічого не розумію. Де я прийшов? Не прокоментував мене для цього шоу. Я забрав з старих інтерв'ю. І виявилося, що Семенович є сепаратистом, родиною зламала. Я зустрілася з однією особою. Ми мали дуже серйозні відносини, які тривали 4 роки, до кінця життя. « » » » » » » » » » » » » »

Джерело